PRAVI DOSJEI X

Je li Google Street View uhvatio NLO? Stručnjaci dvoje o identitetu misterioznih ružičastih pojava na nebu

Misteriozan ružičasti NLO uhvaćen je okom kamere Google Street Viewa na nebu iznad St. Petersa u američkoj državi Missouri , a prema tvrdnjama stručnjaka to je drugi slučaj viđenja neidentificiranih letećih objekta na toj popularnoj tražilici.

Žena koja ga je uočila zapravo je tražila upute za smjer, a zaokretom kamere prema nebu ugledala je nešto neobično za što je smatrala da zaslužuje trenutnu pozornost.

Direktor planetorija McDonnel u St. Louisu John Lakey komentirao je navodnu snimku NLO-a.

- Ovdje se gotovo sigurno radi o odbljesku leće - ispalio je nakon jednog pogleda na fotografiju.

- Vanzemaljska letjelica je vjerojatno najnevjerojatnija mogućnost koja bi objasnila neidentificirani objekt, samo iz razloga ogromnih udaljenosti među zvijezdama prevelikih za realistično putovanje - kazao je Lakey.

No ovo nije prvi put da je upravo takav objekt viđen na Googleu.

NLO snimljen iznad Jacksonvillea u Teksasu

Sličan ružičasti NLO uhvaćen je na Google Street Viewu u Jacksonvilleu u Teksasu prošlog rujna.

- Bez sumnje, ovo zaista jest letjelica. Nije nikakav odraz na leći kamere, to je glupost. Ustvari sam zaista iznenađen što taj slučaj nije dobio više medijske pažnje - komentirao je stručnjak za NLO-e Russell Tetrault.

Odbljesak leće ili ne, NLO kod St. Petersa je drugo viđenje neidentificirane letjelice na tom području u posljednja dva mjeseca.

Otprilike 5 kilometara dalje, 12. prosinca, osoba čiji identitet nije otkriven tvrdi da je vidjela dva NLO-a kako nečujno lebde na mjestu. Jedna od letjelica navodno je bila veličine četiri aviona, a susretu su, prema iskazu izvora, svjedočile četiri osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:49