Jelena Maroš Miss Universe Hrvatske 2007.

Na izboru za Miss Universe Hrvatske za 2007. godinu, održanom u subotu, 3. veljače, u Opatiji, lentu pobjednice odnijela je crnokosa Jelena Maroš, dok su njezine dvije pratilje Tamara Neferanović i Branka Klarin-Petrina.













Devetnaestogodišnja Splićanka visoka 180 cm, Jelena Maroš, nova je Miss Universe koju je među 20 finalistica stručni žiri izabrao kao našu predstavnicu na svjetskom izboru ljepote u Mexico Cityju. Nakon izbora najužeg kruga od pet finalistica, sve su djevojke dobile isto pitanje - da izaberu najdražu uspomenu iz života. Naša nova pobjednica izjavila je kako je bilo mnogo lijepih uspomena, no kako se ipak najradije prisjeća svog odlaska u Ameriku kad je imala samo 13 godina. "Otišla sam u Ameriku, na Miami, na Palm Beach i tamo  provela nezaboravnih 10 dana te upoznala rodbinu koju dotad nisam vidjela," opisala je Jelena Maroš svoju uspomenu.







Tako na svjetski izbor odlazi ponovno Splićanka, nasljednica prošlogodišnje Biljane Mančić, koja je imala problema pri primopredaje krune, jer joj je kruna zapela u kosi! Osim krune, Jelena je dobila i 10.000 kuna nagrade te crveni automobil Mitsubishi Colt cabrio.





Tamara Neferanović, 19-godišnjakinja iz Privlake koja studira u Osijeku i 23-godišnja Branka iz Zadra, studentica na Filozofskom fakultetu, proglašene su prvom, odnosno drugom pratiljom.





Miss Universe svijeta 2007. godine održat će se u Mexico Cityju u svibnju.





bs
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 11:25