´REJUVENTAION´ PILULE

Jeziva trgovina: Carinici u Južnoj Koreji pronašli pakete s pilulama punjenim prahom od fetusa

 SIPA

Carinici u Južnoj Koreji otkrili su na tisuće pilula ispunjenih prahom ljudskog mesa, piše Daily Mail.

Jeziva trgovina pilula potječe iz Kine gdje korumpirano medicinsko osoblje tijela pobačenih beba kupuje, pohranjuje u frižidere i zatim odvoze u klinike gdje ih suše u medicinskim mikrovalnim pećnicama.

Kada kožu sasvim isuše, samelju je u prah i stavljaju u kapsule zajedno s ljekovitim biljkama kako bi prikrili stvarne sastojke od zdravstvene inspekcije i carinika.

Ovo je otkriće šokiralo carinske agente koji su obećali da će postrožiti inspekciju.

Kinezi su još od pamtivijeka konzumirali ljudske posteljice kako bi poboljšali protok krvi i cirkulaciju. Ove su pilule u Kini vrlo tražene jer su na glasu kao lijek za sva oboljenja koji pojačava izdržljivost. No, u stvarnosti, kapsule punjene ljudskim mesom sadrže mnoštvo bakterija i drugih štetnih sastojaka.

Kineski dužnosnici trudili su se spriječiti njihov izvoz, no tisuće ih je prokrijumčareno u Južnu Koreju.

Vlasti su zabrinute da će kapsule punjene fetusima pronaći svoj put na internetu i biti prodane lakovjernim ili bolesnim i očajnim ljudima diljem svijeta.

Provedena su i istraživanja koja su pokazala kako 99.7 posto pilule sadrži ljudske ostatke.

Kako bi smanjili broj stanovništva, u Kini se izvrši 13 milijuna pobačaja godišnje - uglavnom majke žrtvuju svoju djecu kako bi izbjegle kaznu kineskih vlasti.

Unatoč tome što izražavaju gađenje prema otkrivenim paketima sa takozvanim ´rejuvenation´ pilulama uvezenim iz Kine, južnokorejske vlasti odbijaju otkriti porijeklo djece i tko je kapsule proizveo.

Neki izvori kažu kako je to zato što ne žele poremetiti odnos sa Pekingom, te da zato radije ostavljaju kineskim vlastima da učine nešto po tom pitanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:43