SLOMIO NOGU

JOHN KERRY U FRANCUSKOJ PAO S BICIKLA Američkog šefa diplomacije helikopterom prebacili u bolnicu

(FILES) In this file picture taken on March 16, 2015 US Secretary of State John Kerry (2-L) Rides his bike during a break in Lausanne. According to an official spokesperson, Kerry was taken to hospital after having sustained SUSPECTED leg injuries during a cycling accident near Scionzier, France on May 31, 2015. He was transported via medical helicopter to Hospital University Geneva, where he is currently being evaluated. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
 FABRICE COFFRINI/AFP

Američki državni tajnik John Kerry u stabilnom stanju nalazi se u bolnici nakon što je doživio biciklističku nesreću u Francuskoj, kazao je njegov glasnogovornik.

Kerry je helikopterom prebačen u sveučilišnu bolnicu u Ženevi nakon što se ozlijedio biciklirajući u blizini Scionziera u francuskim Alpama.

- Državni tajnik Kerry slomio je nogu, no stabilno je. Nije izgubio svijest - kazao je glasnogovornik State Departmenta John Kirby.

U subotu se Kerry u Ženevi sastao s iranskim ministrom vanjskih poslova Javadom Zarifom s kojim je pregovarao o budućem sporazumu o Iranskom nuklearnom programu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 06:46