CENTRAL POINT ONE

Kako možemo posuditi novac bez da napustimo svoj dom?

Kako novac uspješno posuditi od prijatelja? Jesmo li dobri kandidati za online pozajmicu?

Sve nas,koliko god radišni i štedljivi bili, mogu sustići razne nepredviđene životne situacije koje nas stave pred zid koji teško možemo preskočiti bez posudbe novca. Ako nemate tu naviku, sigurno vam je neugodno tražiti pozajmicu.

U nastavku priloga predlažemo kako uspješno posuditi novac od prijatelja i odgovaramo na pitanje jeste li dobri kandidati za online pozajmicu novca. Koliko je jednostavno putem interneta doći do posudbe novca? Zadnjih nekoliko tjedna spoznali smo koliko puno toga možemo naručiti preko interneta bez da napustimo svoj dom – pa zašto ne i novac?!

KAKO USPJEŠNO POSUDITI NOVAC OD PRIJATELJA?

Dobro je imati prijatelja, člana obitelji ili rođaka koji nam je u mogućnosti posuditi novac. No, nije ugodno ako se s tom osobom čujemo isključivo kad nam treba neka usluga ili pozajmica. Zato je mudro novac tražiti od osobe s kojom smo stvarno bliski,koja je i inače upoznata s našom situacijom i koja će biti voljna pomoći nam u nevolji. Važno je da smo svjesni i novčane situacije osobe koju tražimo novac, pa svakako prije upitarazmislimo kako je toj osobi, a najbolje je pitati je.

Prije posudbe uvijek razmislite hoćete li novac moći vratiti na vrijeme i odredite realan rok i rate povrata novca. Držite se dogovora jer tako stvarate povjerenje i mogućnost da vam ta osoba opet pomogne kad zatreba. U slučaju da kasnite koji dan, svakako nazovite i ispričajte se. Cijenite tuđu dobru volju i novac te nikad ne podcjenjujte vrijednost pozajmice.

Pozajmicu zatražite telefonski (ne pisanim porukama) kako biste mogli objasniti svoju situaciju i zašto trebate taj novac. Ne okolišajte previše u razgovoru. Dobijete li negativan odgovor, povucite se i zahvalite. Pridržavate li se naputaka socijalne distance, logično je da vam ta osoba novac uplati na vaš tekući račun.

KAKO POSUDITI NOVAC PUTEM ONLINE POZAJMICE?

Zbog situacije u kojoj smo se našli da radimood kuće te smo se s suočili sa zatvorenim trgovinama – mnogi od nas su se više „sprijateljili“ s online trgovinom. Naručujemo što želimo iz udobnosti našeg doma i to nam dostavljaju na kućnu adresu.

No, jeste li znali da već nekoliko godina na isti način možete naručiti i željeni iznos novca koji u roku dan-dva može biti dostavljen na vaš tekući račun?Zvuči jednostavno- i ako imate internet, mobitel i ispunjavate osnovne uvjete – i je jednostavno!

CREDIT POINT ONE – ONLINE POZAJMICE

Popularnost online pozajmica novca porasla je u Europi već prije 10-ak godina, dok se taj model građanima Hrvatske ponudio prije nekoliko godina, ulaskom Hrvatske u Europsku uniju. Sistem mikrokredita pokazao se kao dobar prijatelj u nevolji ili kad nam jednostavno treba nekoliko tisuća kuna više.

Credit Point One je nebankarska financijska korporacija iz Španjolske koja i punoljetnim građanima Hrvatske stoji na raspolaganju s pozajmicama od 500 do 20 000 kuna. Rok otplate je od 15 do 180 dana, uz mogućnost odgode dospjele obveze.

JESTE LI DOBAR KANDIDAT?

Želite li posuditi novac bez da napuštate svoj dom, tj. iskoristiti mogućnost internetske posudbe novca od tvrtke Credit Point One, važno je da stepunoljetni, imate redovita primanja i tekući račun koji nije blokiran ili zaštićen.Putem jednostavnog online obrasca podnosi se zahtjev za pozajmicom.

Važne napomene:

  • potrebno je imati mobitel, tablet ili računalo i pristup internetu
  • novac se dostavlja na tekući račun u roku dan-dva
  • nema nepotrebne papirologije
  • ne moramo objašnjavati svoje razloge zašto trebamo novac
  • nije potreban jamac

Smatrate li da ispunjavate uvjete, želite saznati više ili podnijeti zahtjev za pozajmicom, posjetite stranice Credit Point One.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 01:23