KUĆNI POMAGAČI

Kako u pet dana postići savršeno bijeli prirodan osmijeh?

Gazirani ili pak voćni tamni sokovi, kava, crni čajevi i svakako cigarete najgori su neprijatelji prirodne bjeline zdravih zuba. I dok masovno za ljepši osmijeh svi posežu stomatologu na skupa čišćenja i izbjeljivanje, u trgovine diljem Hrvatske stigao je novi kućni pomagač za bjeliji osmijeh. 

Riječ je o novoj BLANX O₃X (oxygen power) formuli s aktivnim kisikom uz koju možete postići i do četiri puta bjelju nijansu u samo pet dana! Za razliku od nekih već poznatih nam pasti, BLANX O₃X dolazi nam u dva različita pakiranja.

Prvi u obliku O₃X WHITENING BITES - udlage za zube. Ma koliko god udlaga zvučala neugodno riječ je zapravo o gumenoj formi zubala zbog čijeg jednostavnog dizajna lako prianja na cijelo zubalo ma kakav god luk bio. Udlaga zapravo krije gel koji se prilikom postavljanja ravnomjerno raspoređuje po vanjskom i unutarnjem dijelu zuba te tako djeluje na boju.

Drugi način korištenja i izbjeljivanja čini se kroz O₃X WHITENING STRIPES. To su jednostavne trakice natopljene istoimenim gelom koje se postavljaju na zubalo te u samo deset minuta aktivnog djelovanja gela već za pet dana vidi se značajni rezultat.

Tajna uspješnog djelovanja ovog preparata je u kombinaciji aktivnom molekularnog kisika i arktičkog lišaja, a prednost mu je ta što ne oštećuje caklinu, desni niti uzrokuje preosjetljivost zubnog mesa.

Tretmani se mogu koristiti onoliko često koliko je potrebno. Za kontinuirano izbjeljivanje preporučuju se najmanje četiri kompletna tretmana godišnje.

BLANX O₃X proizvode potražite ekskluzivno u dm poslovnicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:07