POJEO MOZAK I PLUĆA

KARIJERNI KANIBAL Krvolok s dugim dosjeom priznao: 'Svoju sam bivšu skuhao i dobro se najeo'

 Facebook

Osuđeni ubojica iz američke savezne države Indiane Joseph Oberhansley ponovno se suočava s optužbama za krvoločno, novo ubojstvo nakon što je navodno provalio u kuću svoje bivše zaručnice, ubio je, te potom pojeo njezin mozak, pluća i srce.

Tammy Jo Blanton nazvala je policiju u 3 sata ujutro 11. rujna i kazala im kako Oberhansley (33) pokušava provaliti u njezinu kuću. Policija je kazala kako je nakon što su s njim porazgovarali, Oberhansley mirno otišao. Ipak, na mjesto događaja policija se, na inzistiranje njezinih radnih kolega, vratila oko 10 sati ujutro kako bi provjerili je li sve u redu, pošto se Blanton nije pojavila na poslu.

Kada su policajci stigli, u kadi su pronašli njezino krvavo tijelo, a dijelovi njezine lubanje bili su vidno izrezani. Prema policijskom izvješću, Oberhansley je kasnije priznao da je dio skuhao i pojeo.

Oberhansley ima dug dosje, još od 2000. godine, kada je osuđen zbog ubojstva svoje tadašnje djevojke Sabrine Elder (17) i pokušaja ubojstva vlastite majke. Samo nekoliko dana prije nego ju je ubio, Sabrina mu je rodila dijete.

Godine 2012. pušten je uvjetno na slobodu, no 2013. upao je u nevolje jer je pokušao zadaviti zaštitara u baru te se prilikom uhićenja opirao.

Prije dva mjeseca uhićen je par zbog prebrze vožnje, a Tammy Jo Blanton tada je platila tisuću dolara jamčevine kako bi ga pustili na slobodu.

Tužitelj Jeremy Mull tada je htio podići jamčevinu, no njegov kolega - koji je sada dao ostavku - smanjio ju je dopustivši Oberhansleyju da izađe na slobodu.

- Osjetio sam da je opasan, i bio sam u pravu. I tada su ga pustili bez mog znanja. To me proganja - kazao je Mull.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 08:37