OPUŠTENIJI TONOVI

KOLINDA IZNENADILA PREPORUKOM FILMA ZA PREDIZBORNU ŠUTNJU, ČAK SE I MILANOVIĆ ZAČUDIO 'Meni je to grozan kič!'

 CROPIX, youtube screenshot

Na samom kraju debate predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića i predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, koja je održana na Novoj TV u petak navečer, došlo je do prilično zabavnog bloka pitanja i još zabavnijih odgovora.

Tako je na pitanje "Koja vam je knjiga obilježila djetinjstvo", Grabar-Kitarović iz topa odgovorila "Mali princ" te potom to obrazložila kroz priču o tome kako ju je dojmilo to što je glavni lik shvatio posebnost svoje ruže koju je njegovao. Milanović pak nije dao konkretan odgovor već je samo rekao da se treba čuvati čovjeka koji čita samo jednu knjigu.

Na pitanje koja im je omiljena pjesma, Grabar-Kitarović je opet odgovorila vrlo brzo i spomenula "Cesaricu" Olivera Dragojevića, dok je kandidat SDP-a uskratio gledatelje za jednoznačan odgovor. Umjesto toga pričao je o glazbi 80-ih i dodao da mu sigurno nisu omiljene "revolucionarne pjesme na koje su nas tjerali".

No, najzabavnije je bilo kad je voditelj upitao kandidate koji im je omiljen film, a koji bi preporučili biračima da pogledaju tijekom predizborne šutnje - Grabar-Kitarović je odgovorila "Dan nezavisnosti" koji obožava gledati s djecom i pritom grickati kokice. Milanović joj je odmah spustio i rekao da je taj film "grozan kič", a sam je kao svoj omiljeni filmski uradak spomenuo kultni film Sergija Leonea "Bilo jednom u Americi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 05:15