TELEFONSKI RAZGOVOR

KOLINDA U IZBORNOJ NOĆI NAZVALA MILANOVIĆA, NAZVAO GA JE I PLENKOVIĆ Dosadašnji suradnici: 'Čini nam se da je Grabar-Kitarović sinoć laknulo...'

 
Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović
 CROPIX

Nikola Jelić, glasnogovornik Zorana Milanovića, potvrdio nam je da se izabrani predsjednik u noći pobjede već telefonski čuo sa dosadašnjom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, koja mu je čestitala na pobjedi.

Pretpostavka je da su razgovarali upravo o prijedlogu Grabar-Kitarović koji je iznijela i u svom govoru u izbornoj noći, kad je kazala da se spremna susresti se s Milanovićem i prije službene primopredaje kako bi ga izvjestila o tome što je sve radila.

U stožeru Grabar-Kitarović kažu da im nije poznato je li se dosadašnja predsjednica sinoć čula sa svojim protukandidatom na izborima, ali smatraju da je to moguće s obzirom da je to najavila i u svom govoru.

- Čini mi se da je Grabar Kitarović sinoć laknulo - komentiraju neslužbeno njezini dosadašnji suradnici.

Drugi naš izvor blizak predsjednici, kaže, da će se ona po pitanju primopredaje ponijeti kranje korektno.

Isto tako Milanovića je u pobjedničkoj noći, doznajemo, kontaktirao i sam premijer i predsjednik Vlade Andrej Plenković te mu je također čestitao na pobjedi, a to su nam potvrdili i u Milanovićevom stožeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:22