Koncertna promocija novog albuma grupe E.N.I.

RIJEKA - U Stereo dvorani 23. ožujka skupina E.N.I. održat će koncertnu promociju novog albuma "Oči su ti ocean". Singl "Traži se dečko" već se nalazi na vrhovima top-lista hrvatskih radiopostaja, dok bi se album trebao naći u prodaji 22. ožujka.



Uz Elenu, Nikolinu, Ivonu i Ivu na albumu se kao posebni gosti pojavljuju Oliver Dragojević, El Bahattee i skupina Let 3. U snimanju albuma sudjelovao je i Neno Belan, a u novoj verziji pjesme "Sama" Cacadou Looka djevojkama je sviračku podršku pružilo pola legendarnih Laufera, gitarist Vlado Simčić Vava i bubnjar Alen Tibljaš.



Skupina E.N.I. djeluje već punih deset godina na domaćoj glazbenoj sceni, urbanim pop-stilom i osmišljanim scenskim nastupom E.N.I. su vrlo brzo zapele za oko medijima. Kao predstavnice Hrvatske 1997. godine otputovale su u Dublin na Eurosong.



E.N.I.Album "Probudi me" izdaju 1997. godine, a godinu poslije novi album "Saten", dok su u međuvremenu nastupule na brojnim festivalima kao što su Zadarfest, Arenafest i Splitski festival.



Album nazvan "Da Capo" ( tal. od početka) izdaju 2003. godine s prepjevima popularnih melodija nastalih na prostorima bivše države od sredine šezdesetih do početka osamdesetih. (jl)



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:01