Krumpir skuhajte u slanoj vodi, nožem ga obrubite i dignite poklopac pa ga zatim izdubite.
Izdubljeni sadržaj narežite ma male kockice. Jednako tako na male kockice narežite šunku, nasjeckajte vlasac pa sve zajednos tavite u posudu. Dodajte vrhnje, začinite i dobro promiješajte.
Dobivenim nadjevom punite krumpire koje ste prethodno izdubili. Na vrh stavite narezane šampinjone i malo maslaca.
Stavite u pećnicu zagrijanu na 180 Celzijevih stupnjeva i pecite oko 20 minuta.
Servirajte kao samostalno jelo uz neku salatu ili kao prilog nekom mesnom jelu.
SASTOJCI ZA 4 OSOBE:
8 krumpira
5 dag maslaca
20 dag šunke
2 dl kiselog vrhnja
1 vezica vlasca
4 šampinjona
sol
papar
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....