POSJET 'PRIJATELJICI'

Lagao policiji da su ga pretukli navijači da prikrije nevjeru, a batine dobio kod ljubavnice

Policiji je ispričao prvu verziju, prema kojoj su ga navijači presreli i pretukli palicama. Liječnicima je pak rekao istinu
Medjugorje, 150111. Pripreme NK Dinamo. Na fotografiji: Navijaci okupljeni ispred balon dvorane u kojoj je Dinamo imao zatvoreni popodnevni trening. Prosvjedovali su protiv Mamica, zapalili nekoliko baklji i petardi i mirno se razisliFoto: Branimir Boban / CROPIX
 Branimir Boban / CROPIX

Policija je sinoć oko 22 sata primila poziv 33-godišnjeg M.D., koji je tvrdio kako su ga pretukli navijači, ali istinu je priznao nešto kasnije i to liječnicima Hitne pomoći, piše srbijanski Blic .

Policiji je ispričao prvu verziju, prema kojoj su ga u Ulici Kralja Petra u Kaluđerici presreli navijači i pretukli ga palicama. Ipak, liječnicima Hitne koji su ga zbrinuli priznao je da ga nisu pretukli navijači, već da je bio u "posjetu prijateljici, koja je udana" .

Kada se ispostavilo da je M. D. oženjen, bilo je jasno kako je cijelu priču o navijačima izmislio da sebe i "prijateljicu" ne bi doveo u neugodnu situaciju . No, batine je uistinu dobio, a pretpostavlja se da ga je pretukao "prijateljičin" suprug.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:07