POSLIJE SE ISPRIČAVALA

LIJEPA HRVATICA IZAZVALA SKANDAL NA DRUGOM KRAJU SVIJETA Usred razgovora sa sportskom zvijezdom bez pardona ispalila: 'Taj grad je obična rupetina'

 
 youtube screenshot

Australska televizijska voditeljica Lucy Zelić (32) navukla je na sebe bijes građana Adelaidea kada je u ponedjeljak tijekom intervjua sa škotskim bekom Ziggyjem Gordonom, novim igračem momčadi Central Coast Mariners, ispalila da je grad Adelaide "rupetina" te da Gordon tamo neće "Bog zna što" vidjeti, piše News.com.au.

Zelić je ovaj neočekivani komentar dala nakon što je Gordon u podcastu The World Game Zelić i drugom voditelju rekao koje je sve dijelove Australije posjetio otkad je u lipnju potpisao za Marinerse. "Bio sam u Tasmaniji i Melbourneu kada smo tamo igrali utakmicu. Međutim, nažalost nismo puno vidjeli jer smo bili profesionalni, bili smo na dužnosti", rekao je Škot.

Zelić je na to udarila po "Gradu crkava". "Nećeš puno vidjeti u Adelaideu. Adelaide je rupetina. Bez uvrede, bez uvrede", rekla je Zelić i dodala da govori iz vlastitog iskustva. "Bila sam tamo više puta i nisam se nauživala. Grad je nevjerojatno dosadan i ubitačan."

Lucy Zelić / INSTAGRAM
Lucy Zelić

Prepoznavši da njezini komentari nisu bili u redu, Zelić se u utorak ispričala. "Jučer sam komentirala Adelaide u emisiji The World Game. Vidim da komentari nisu bili prikladni i istinski mi je žao zbog toga što sam rekla", napisala je na Twitteru.

Premijer australske savezne države Južna Australija Steven Spence Marshall rekao da su komentari voditeljice suludi, ali i da Zelić poziva da ponovno dođe u Adelaide kako bi uvidjela da su i grad i država u kojoj se nalazi zaista lijepi.

Suvoditelji The World Game Nick Stoll našalio se da će on također početi vrijeđati gradove kako bi ga pozvali da ih posjeti, a rekao je da će početi sa San Sebastianom u Španjolskoj, Tokijom u Japanu i Berlinom u Njemačkoj.

Korisnici društvenih mreža također su kritizirali Zelić. "Bi li ona stvarno smjela komentirati druge gradove kada se rodila u Canberri", napisao je jedan korisnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:50