SVI SE SPRDAJU S NJOM

LJEPOTICA NA TWITTERU 'Ako je Barraco Barner naš predsjednik, zašto se petlja s Rusijom?'

 Twitter

Kada je mlada Britanka shvatila da je napetost između Ukrajine i Rusije na vrhuncu, svoje osjećaje odlučila je podijeliti na Twitteru.

Bez da je provjerila činjenice i pravopis, Gemma Worrall (20) je napisala: - Ako je barraco barner naš predsjednik, zašto se bavi Rusijom, strašno - i izazvala salve smijeha.

Nedugo nakon shvatila je da sve nakrivo napisala i pobrisala tweet, no na njezinu žalost tisuće su ga prije toga uspjeli retweetati i u samo nekoliko sati proširiti čitavim svijetom, a njezina je nepromišljena izjava u međuvremenu osvanula i na televiziji u Australiji i Belgiji.

Hashtag #barracobarner i dalje kruži Twitterom, a osvanuli su novi profili - @BarracoBarner (Britanski predsjednik) i Michelleo Barner (prva dama Sjedinjenih Britanskih Država).

Ljepotica je već pozvana u tv i radio emisije. a ona se pokušava izvući iz svega:

- Dobro, shvaćam, ne ide mi politika, od sada ću biti tiho - napisala je na svom Twitter profilu, a zatim zamolila druge da više ne prosljeđuju njezin tweet: - NE MOGU DISATI, koji k... se događa, telefon će mi se razletjeti, te kasnije dodala: Žao mi je moje bake, dobit će srčani kad me vidi u novinama.

Požalila se na vrijeđanja koja dolaze sa svih strana svijeta: - Reakcije su grozne. Potpuni stranci me nazivaju glupom kravom. Neki komentari su čak i smiješni, no ostali su brutalni i ekstremni. Napravila sam kiks, ali ne zaslužujem da me se naziva takvim imenima. Nadam se da nisam uvrijedila pravog Baracka Obamu, bilo je to samo pitanje koje me zanima - napisala je ljepotica koja je kazala kako se njezini roditelji osjećaju osramoćeno.

- Možda bih se trebala kloniti politike. Zapanjujuće je koliko brzo stvari izmaknu kontroli zbog samo jednoj komentara. Definitivno ću razmisliti idući put kad nešto tweetam - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 14:13