Mačkicu Sunčice Lalić čuva dadilja

ZAGREB - Nakon što je zbog bolesti jetre njezina mačka Princeza oboljela od anoreksije, zagrebačka jetsetterica Sunčica Lalić liječila ju je bioenergijom i vodila na seanse reiki majstorima, a nakon ozdravljenja za svoju je Princezu, doznajemo, angažirala i dadilju.



Dadilja, u liku, kako je Sunčica objasnila, jedne gospođe koja inače radi za njih, mačku čuva kada su Sunčica i njezin suprug Dragan Jurilj na putu.



- Moja obitelj 'uskoči' i pomogne pričuvati mačkicu. Međutim, i jednu gospođa, koja inače radi za nas, angažirali smo i za čuvanje Princeze - objašnjava Sunčica i dodaje da mačku najradije pripazi njezina sestra koja je inače studentica veterine. Nakon velikih zdravstvenih tegoba Sunčica i Dragan Princezu nikad ne ostavljaju samu.



Propustila ljeto zbog Princeze



- Princeza je terapijama izliječila anoreksiju i sada je, hvala Bogu, dobro. Uvijek kada se Dragan i ja ne možemo brinuti za nju netko je tu jer je nikad ne ostavljamo samu - ističe Sunčica Lalić, koja je zbog brige za mačku ovo ljeto propustila odmor sa suprugom.



Iako je područje njihova djelovanja, prema nedavno provedenoj televizijskih anketa, većini građana Hrvatske nepoznanica, jetsetterska obitelj Lalić - Jurilj trudi se, čini se, barem preko kućnih ljubimaca stil života dovesti u razinu onoga svjetskih zvijezda, koje kućne ljubimce tretiraju kao članove obitelji.







Poznato je, naime, da većina poznatih vlasnika mačaka, pasa, pa i neobičnijih kućnih ljubimaca, kao što su žirafa i ljama Michaela Jacksona, vijetnamska patuljasta svinja Georgea Clooneyja ili pak pauci Johnnyja Deepa, svojim životinjama omogućuju kraljevski tretman, pa kod njih dadilje i guvernante ljubimaca nisu rijetkost.

Kraljevski tretman za prase



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 12:22