SUGAR DADDY

'MI NISMO PROSTITUTKE!' Atraktivne djevojke koje zarađuju masnu lovu izlazeći s bogatim starcima

 SugarDaddyForMe

Popularnost stranica za spojeve na kojima si mlade, atraktivne djevojke mogu pronaći bogatog starijeg muškarca koji će im platiti za njihovo ugodno društvo u posljednjih nekoliko godina vrtoglavo raste.

SugarDaddyForMe, najveća mreža za traženje 'sponzora' na svijetu, narasla je na 45 milijuna korisnika, a omogućava ženama da zarade više od 60.000 dolara godišnje, piše Daily Mail.

Većina žena koje koriste takve web stranice imaju jednu stvar zajedničku: sve su bile jako skeptične na prvu, a njihov najveći strah je osuda od strane društva zbog onoga što rade.

Naime, intervjuirane djevojke, sve do jedne, inzistirale su na tome da postoji velika razlika između prostitucije i toga da im muškarac plati da mu budu escort pratnja - pa čak i kad dođe do seksa.

'Ne moraš se seksati...'

Karlie, 21-godišnjakinji s Floride koja je prije čuvala pse i pekla kolačiće, ovaj posao pomaže u odgoju svoje djece.

- Ne moraš se seksati s njima - inzistira Karlie.

- Naravno, s vremenom i to požele, no tak nakon što razvijete određenu vezu s njima i upoznate ih. Ne vidim razliku između toga i normalne veze s muškarcem koji je puno bogatiji od tebe, osim što možeš istovremeno izlaziti s više njih - napominje.

'Imala sam jednog klijenta s kojim nisam spavala, a platio mi je štikle!'

Denise, 30-godišnjakinja iz Kalifornije ovim se poslom bavi zadnje četiri godine.

- Mnoge žene me osuđuju da ne želim zasnovati obitelj. Željela bih raditi dok god mogu kako bih zaradila novac dok sam još mlada i lijepa.

Vitka plavuša opisuje izlazak sa starim bogatim muškarcima kao 'više kao izlazak na večeru i provođenje vremena s njima nego kao seksualnu vezu'.

Jednom je, kaže, izlazila s klijentom gotovo mjesec dana, nikad nije spavala s njim, a uspjela si je kupiti dva para Christian Louboutin štikli za 2500 dolara.

Emma, 24-godišnjakinja iz Alabame zarađuje 1000 dolara mjesečno 's darovima sa strane' od trenutačnog klijenta, a dosad je izlazila s petoricom.

- Sugar daddies ne žele prostitutke. Žele upoznati ženu, a ne samo provesti noć s bilo kojom djevojkom. Na kraju jedni druge jako međusobno poštujemo.

Karma, 29-godišnjakinja iz Teksasa, kao i ostale, ne vole kada je uspoređuju s prostitutkama.

- Kod prostitucije se sve vrti oko novca i vremena. Prostitutka ne mora znati ime i boli je briga kako je klijent proveo dan.

Izlasci sa sponzorima ovim djevojkama služe kao financijska potpora, i vrlo ih se malo emocionalno veže za klijenta.

'Uskoro se udajem!'

Ipak, Erin Oden iz Teksasa otkrila je kako se za svog 'sugar daddyja' namjerava udati.

Dosad je bila s njih 50, a u ovog se, kaže, zaljubila.

- Ne zna da još uvijek izlazim s drugima - priznaje i dodaje kako zarađuje oko 60.000 dolara godišnje, uz putovanja, odjeću, večere i druge darove.

No nisu sve priče lijepe. Ima i onih jezivih. Tako 22-godišnja Tracy priznaje kako ju je jedan oženjeni klijent tražio da se nađu te je želio da ona zatrudni pa se s djetetom preseli u njegovu kuću.

'Pa on je žena!'

Druga djevojka, 21-godišnjakinja iz Indiane ispričala je kako je ostala šokirana kada je otkrila da je jedan 'muškarac' s kojim je izlazila zapravo žena.

Druga iznenađujuća strana hodanja sa sponzorima je ta da žene ne moraju biti ni osobito mlade.

Gianna Phoenix, 43-godišnja udovica i majka dvoje djece iz Arizone zarađuje od ovog posla 60.000 dolara godišnje.

Divni muškarci koje je dosad upoznala, promijenili su živote i njoj i njezinoj djeci, priznaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 10:23