LOŠ SMISAO ZA HUMOR

MISLIO DA JE 1. APRIL Tijelo stanarke koja se ubila skokom sa 16. kata zgrade bacio u kontejner

Recepcioner je angažirao tinejdžera da mu pomogne baciti "lutku" u smeće
 YouTube

Recepcioner u apartmanskom kompleksu za umirovljenike u američkom Tampa Bayu mrtav-hladan bacio je u kontejner za smeće tijelo stanarke koja je počinila samoubojstvo skočivši sa 16. kata zgrade.

Naime, kako se to dogodilo u noći s utorka na srijedu, 61-godišnji recepcioner Benjamin mislio je da se radilo o prvoaprilskoj šali. Kad je ugledao tijelo na pločniku, izgledalo mu je kao lutka iz izloga, pa se pomislio da je netko izveo neslanu šalu, te se vratio poslu. Nekoliko sati kasnije jedna zaposlenica ga je upozorila da se nešto nalazi ispred zgrade, ali on ju je uvjerio da se radi o šali.

Kada je ujutro došla dostavljačica novina sa svojim sinom, Benjamin je angažirao tinejdžera da mu pomogne baciti "lutku" u smeće. Benjamin je pokupio cipele, a tinejdžer hrpu odjeće na kojoj je bila lopta sijede kose, te su sve zajedno bacili u smeće. Iako je Benjamin vidio tragove krvi, mislio je da je lažna.

Kasnije su drugi zaposlenici u kompleksu otkrili da se u smeću ne nalazi lutka, već tijelo 96-godišnje stanarke, koja se bacila sa 16. kata i iza sebe ostavila oproštajno pismo. Odmah su zvali Benjamina, koji je već završio svoju smjenu i otišao kući, da se vrati. Recepcioner je dobio otkaz, iako se zaklinjao da mu je lice stanarke izgledalo kao gumena maska i da bi zvao policiju i šefove da je u bilo kojem trenutku samo pomislio da se radi o ljudskom tijelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 22:16