NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ

MJEŠTANI U ŠOKU Nezakonito iskopala pokojnog muža iz groba pa ga prebacila u BiH

 Wikipedia / Wikipedia

Ovog je tjedna stanovnike sela Jelenak u Crnoj Gori uznemirila vijest o nestanku tijela njihovog sumještanina M.Ž. koji je sahranjen na mjesnom groblju ovog ljeta. Mještani nisu znali kako objasniti ovaj događaj pa su ga pripisali nepoznatoj sekti.

Na kraju se ispostavilo da je tijelo preminulog Nikšićanina iz groba izvadila njegova supruga i nezakonito ga odnijela u Bosnu i Hercegovinu.

Mještani, kako piše Blic , kažu da im je sada odahnulo, ali su ipak zaprepašteni činjenicom da je netko dozvolio da se po noći iskopava grob.

Crnogorski Blic doznao je da je žena u noći s četvrtka na petak s mrvim tijelom svoga muža napustila Crnu Goru te da ga je prebacila u BiH, točnije u Doboj, od kuda i sama dolazi. Vjeruje se da se domogla lažnih papira, ali i da joj je pomogao netko iz komunalnih službi.

Policija je za sada saslušala jednog grobara iz Nikšića.

Obitelj pokojnika je, inače, nakon njegove smrti tražila obdukciju jer su posumnjali da ga je supruga otrovala. Nalaz se na kraju pokazao negativnim. Poslije toga je obitelj navodno ponovno prijetila obdukcijom, a vjeruje se da je to razljutilo ženu do te mjere da ga je odlučila iskopati i preseliti njegovo tijelo u Doboj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 07:17