TAJNA KUĆE

Mladi par tvrdi da je njihova kuća ukleta: kći je zadobila neobične ogrebotine na licu pa su u njezinu sobu postavili kameru

 
 Facebook, Screenshot Youtube

Joshua Higgins (39) i Heather Brough (25) koji žive u Highlandu u Michiganu odlučili su se preseliti u drugu kuću nakon što su došli do nevjerojatnog otkrića na snimkama skrivene kamere.

Naime, postavili su kameru u sobu njihove jednogodišnje kćeri na čijem su licu primijetili neobične ogrebotine. Vidjevši snimku počeli su vjerovati da je njihovu kuću obuzeo duh koji šeće noću pokraj njihove kćeri Lily. Na snimci se vidi kako njihova Lily iznenada stane na noge u krevetiću i gleda okolo dok jedva vidljiva silueta šeće s jedne strane sobe na drugu.

- Sledio sam se, osjetio sam trnce niz kralježnicu, doslovce. Jesam li doista vidio ono što sam vidio, prepričava Higgins što je pomislio kada je vidio snimku.

Heather Brough tvrdi da se Lily upravo probudila kada je na njezinim obrazima primijetila duboke ljubičaste ogrebotine.

- Uplašila sam se, počela sam plakati, nije mi bilo jasno što se dogodilo, ispričala je.

Odmah je pobjegla u kuću svekrve. Sumnjali su da je možda samu sebe ogrebala, ali kada su njezine ruke približili licu, shvatili su da ne odgovaraju ožiljcima.

To nije prvi put da se u kući dogodilo nešto neobično.

Brough tvrdi da je jednom čula ljutiti muški glas kako vrišti i smije se. Također, dok se tuširala čula je nečije korake kako se spuštaju i penju stepenicama.

- Bojimo se da bi se moglo dogoditi još nešto strašnije. Jedno jutro sam osjetila kako nečije ruke stežu moj vrat, ispričala je Brough.

Par s kćerkicom živi u gostinjskoj kući u vlasništvu Higginsove majke Kris. Ona živi u kući pokraj te tvrdi da je istražitelj ustvrdio da su u njezinoj kući zabilježene paranormalne aktivnosti, ali da ne zna je li to slučaj s kućom za goste.

- Kada sam kupila kuću prije 11 godina rekli su mi da je prethodna vlasnica umrla u glavnoj kući. Prema riječima njezine nećakinje, pala je niz stepenice, slomila kukove i dolje dugo ležala prije nego što je umrla.

Kuća za goste izgrađena je za njezinoga brata koji je bolovao od šizofrenije.

Otac Joshue Higginsa pak tvrdi da muškarac koji je kući živio poginuo prilikom skoka s prozora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:52