TRENUTAK ISTINE

Mladić drogirao, pretukao pa objesio svoju djevojku (19): U TV kvizu je priznala da radi kao prostitutka

 YouTube

Natjecateljicu peruanske inačice kviza 'Trenutak istine' dečko je drogirao, pretukao, a potom i objesio nakon što je u srpnju u kvizu priznala da je radi kao striptizeta i prostitutka, a ne kako mu je govorila, u telefonskom centru.

Bryan Romero Leiva priznao je da je ubio Ruth Thaliu Sayas (19). Drogirao ju je tabletama za spavanje, ubio je i uz pomoć rođaka sakrio njezino tijelo u predgrađu glavnog grada Lime 11. rujna.

Policija ga je uhitila proteklog vikenda taman prije nego je htio pobjeći u susjedni Ekvador.

U vrlo neugodnom, ali popularnom kvizu natjecatelji odgovaraju na intimna pitanja u zamjenu za novac. Najveća nagrada za iskren odgovor na 21 pitanje je oko 110.000 kuna. Sayas je odlučila odustati nakon što je osvojila 35.200 kuna. No šteta je već bila počinjena.

Naime, Sayas su pitali bi li se njezini roditelj posramili ako bi otkrili da je ikad radila kao striptizeta i da je bila plaćena za uslugu seksa. Sayas je odgovorila kako zapravo radi u srtiptiz baru kao plesačica i kako je već davala seksualne usluge mušterijama.

U studiju su osim bijesnog dečka, bili i njezini roditelji koji su bili izvan sebe.

Ovo nije prvi puta da je kviz izazvao kontroverze. Kolumbijski show je ukinut jer je jedna natjecateljica je priznala da je unajmila muškarca da ubije njezina supruga. Priznala je i da je povezana s korupcijom i krijumčarenjem droge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:08