NASTRANI ZLIKOVAC

MONSTRUOZNI KOLEKCIONAR GENITALIJA U zamrzivaču umjesto zimnice držao 21 vaginu, prijavila ga vlastita žena nakon što ju je osakatio

Danish man living in South Africa, Peter Frederiksen sits in the accused dock ahead of his bail application at the Bloemfontein Magistrate's court on November 4, 2015. Frederiksen was arrested in September 2015 after twenty-one severed vaginas were found stored in his home freezer. AFP PHOTO / Charl Devenish
 CHARL DEVENISH / AFP PHOTO/GIANLUIGI GUERCIA

Peter Frederiksen (63) iz Južnoafričke Republike optužen da je pohranio 21 vaginu u zamrzivač pojavio se u četvrtak na saslušanju na sudu u gradu Bloemfonteinu.

Muškarac porijeklom iz Danske uhićen je u rujnu nakon što su, kada ga je prijavila vlastita žena, policajci otkrili bizarnu kolekciju u njegovom domu, zajedno s kirurškim alatom i anestetikom, piše Mirror.

Frederiksen tvrdi da su optužbe protiv njega potpuno neosnovane i za sve krivi svoju suprugu, koja se, kako kaže, naokolo druži s vračevima.

No, Anna Matseliso Molise (28) tvrdi kako je njezin poremećeni suprug i nju samu drogirao i osakatio.

Vlasnik trgovine s oružjem Frederiksen tvrdi pak da je njegova žena htjela vagine prodati u Lesotu - maloj državi-enklavi u južnoj Africi u potpunosti okruženoj teritorijem Južnoafričke Republike, gdje on drži trgovinu.

U njegovom domu policija je našla i fotografije osakaćenih ženskih genitalija, a on je kazao kako je fotografije snimio u Lesotu, no kako ih nije nosio u Južnoafričku Republiku.

Frederiksen tvrdi da nije imao pojma što se nalazi u zamrzivaču.

- Nikad nisam osakatio ženu ovdje u Južnoafričkoj Republici. Bio sam umiješan u slične stvari u Lesotu i bilo mi je dopušteno slikati jer je tamo običaj da obrezuju žene - kazao je Frederiksen.

Policijska glasnogovornica Masilea Langa kazala je kako je osim fotografija Frederiksen sakupljao sve podatke o dijelovima tijela koje je odrezao još od 2010. godine.

Nije poznato jesu li žrtve Petera Frederiksena žive i ne zna se bi li uopće mogle preživjeti takav čin. Policijska je istraga još uvijek u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 15:38