MISTERIJ

MORE IZBACILO BIĆE NALIK KROKODILU, NITKO NIJE ZNAO O ČEMU JE RIJEČ 'Mišići su nevjerojatno jaki, a zubi nanose duboke rane'

 Ethan Tippa/Facebook

Zaboravite na čudovište iz Loch Nessa jer se na obalu jezera u australskom New South Walesu nasukala ogromna jegulja, prenosi The Telegraph .

Ethan Tippa tvrdi da je fotografirao neobično biće pored rampe za čamce na jezeru Macquarie, a kasnije je i podijelio fotografiju na Facebooku, pitajući se o čemu se radi.

U međuvremenu je fotografija podijeljena više od dvije tisuće puta, a mnogi su se korisnici pridružili Tippu u čuđenju nad prirodom onoga što je kamerom zabilježio.





This is at swansea boat ramp. What the fuck is it ?

Posted by Ethan Tippa on Sunday, February 14, 2016




Morski biolog Julian Pepperell rekao je za Newcastle Herald da vjeruje da se radi o noćnoj šiljastoj jegulji koja se često može naći u vodama New South Walesa, no rekao je i da je teško procijeniti koliko je biće veliko samo na temelju fotografije.

Dodao je da je šiljasta jegulja vjerojatno poprilično stara te da bi ribaru dobrano zagorčala život da su je slučajno uhvatili. Alternativno, moguće da je uginula od starosti ili od udarca brodom ustvrdio je Pepperell.

'Sigurno postoje ljudi koje su jegulje te vrste ugrizle dok su bile na brodovima', dodao je Pepperell. 'Njihovi mišići su nevjerojatno jaki, a njihovi zubi nanose duboke rane.'

S Pepperellom se slaže i Mark McGrouther iz Australskog muzeja koji također smatra da se radi u šiljastoj jegulji.

'Ovo je prvi put da sam jednu vidio uživo. Pretpostavljam da je uhvaćena i odbačena nakon što su ribari uvidjeli da su dobili više nego što su tražili kada su je pokušali uhvatiti', rekao je McGrouther.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 01:37