UČITELJICA IZA REŠETAKA

'MOŽDA ĆE, AKO SE UBIJEM, STVAR BITI ZABORAVLJENA' Ispovijest dječaka koji je imao aferu s udanom učiteljicom

Jimmy Pallais (17), učenik koji je imao aferu sa svojom udanom učiteljicom Kathryn Murray (31), odlučio je podijeliti s javnosti svoju priču koja ga je, kako kaže, umalo dovela do samoubojstva, jer se osjećao krivim što je njegova 'ljubavnica' prošlog tjedna osuđena na godinu dana zatvorske kazne zbog seksualne veze s njim.

- Možda će, ako se ubijem, cijela stvar biti zaboravljena - kazao je zaljubljeni Jimmy nakon donesene presude.

No njegovi roditelji ne prihvaćaju njihovu ljubav: - Ukrala mu je djetinjstvo i nevinost... to mu je bio prvi seksualni odnos.

Jimmyja Pallaisa usvojitelji su s 14 godina doveli iz Costa Rice, a u svoju se učiteljicu engleskog, koja mu je pomagala oko jezika, zaljubio kad je imao 15 godina. Ubrzo ju je na školskom hodniku i poljubio. Neobičan par nekoliko je puta imao seksualne odnose u učionici u školi u Houstonu, unajmljivali bi i hotelske sobe gdje bi vodili ljubav po dva sata, a na poslijetku su uhvaćeni u krevetu u njegovom domu - ugledao ih je Jimmyjev 12-godišnji brat. Jimmyjevi posvojitelji tada su pronašli i poruku od učiteljice: - Znaš da te volim... ne znam što ćemo, ali znam da ćemo biti sretni zajedno. Brine me vide li drugi u školi što se između nas događa. Nedostaješ mi - pisalo je.

Pozvali su odmah policiju, a uhićena učiteljica puštena je uz jamčevinu od 50.000 dolara. Unatoč zabrani prilaska, Murray i Jimmy su se nastavili viđati. U siječnju 2013. godine ponovno je uhićena u kući njezinog oca. Kad je policija upala u kuću, tinejdžer, koji je tada imao 16, pobjegao je kroz stražnja vrata.

Policija je otkrila kako je učiteljica Murray prije uhićenja zatvorila svoj bankovni račun i namjeravala pobjeći preko granice u Meksiko.

Ovoga puta zadržana je u pritvoru do suđenja, te u utorak osuđena na zatvorsku kaznu.

Jimmy Pallais tvrdi da se njih dvoje ludo vole, no njegova majka ne misli tako: - Nismo dobro, vrlo smo povrijeđeni. Moj sin je zbunjen i povrijeđen - kazala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 16:57