StoryEditor
NEOČEKIVANA REAKCIJA

'MOŽETE LI, MOLIM VAS, OVO ODNIJETI MOM TATI U RAJ?' Dječak (7) poslao pismo preminulom tati, stigao mu senzacionalan odgovor koji nitko nije očekivao

 
 Facebook

Dirljiva priča o dječaku koji je zamolio britansku Kraljevsku poštu da pismo pošalju njegovom tati u raj, za što je dobio predivan odgovor, osvojila je korisnike društvenih mreža. Majka dječaka cijelu priču je objavila na Facebooku i zahvalila djelatnicima pošte na neočekivanoj reakciji.

Teri Copland iz Bathgatea u Škotskoj, ispričala je kako je njezin sin Jase (7) napravio čestitku ocu, a na kovertu je napisao poruku poštaru moleći ga da se pobrine da njegov pokojni otac dobije čestitku i u raju. Jasejev otac James poginuo je prije četiri godine u prometnoj nesreći sa samo 28 godina.

Dječaku je bilo izrazito stalo do čestitke jer je smatrao da ‘svatko treba dobiti čestitku na rođendan, bez obzira gdje se nalazio’.

 

Zato su se i dječak i majka nemalo iznenadili kad su na kućnu adresu primili pismo Kraljevske pošte.

- Dragi Jase! Dok smo isporučivali tvoje pismo, naišli smo na neke probleme. Zato smo te htjeli kontaktirati i objasniti ti kako smo uspjeli dostaviti tvoje pismo tati u raj. Ovo je bio jako zahtjevan zadatak u kojem smo izbjegavali zvijezde i druge objekte u svemiru na putu prema raju. No, budi siguran da je ovo važno pismo isporučeno. Prioritet Kraljevske pošte je sigurno dostaviti poštu klijenata na odredište. Znam koliko ti je ovo pismo važno. Nastavit ću se truditi da i druga pisma stignu u raj - napisao je Sam Millgan, jedan od šefova ureda. 

 

Teri je u svojoj objavi zahvalila pošti što su, ne morajući, izdvojili vrijeme i napisali pismo njezinom sinu kojem je ta čestitka predstavljala sve u tom trenutku. Dodala je i da su joj vratili ‘vjeru u ljude’ jer ne može ni opisati kako su joj sina obuzele emocije kad je shvatio da je otac dobio čestitku.

Objava zasad ima više od 55.000 komentara, gotovo 260.000 podjela i gotovo pola milijuna reakcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2020 21:24