SJAJNA IDEJA

Mrtva pijana i znojna posegnula za puderom nasred plesnog podija, sat kasnije vidjela rezultat

Partijanerica koja je na lice stavila šminku usred plesnog podija podijelila je fotografiju svog urnebesnog neuspjeha na Facebooku
 Instagram

Michelle Andrews, Australka u svojim 20-im godinama, bila je pod 'velikim utjecajem' alkohola kada je odlučila puderom prikriti svoje oznojeno čelo, prenosi The Sun.

Međutim, u svojoj namjeri da bude suptilna, Andrews nije uspjela te je 'zažbukala' svoje čelo i nos s toliko pudera da su se nanosi očito vidjeli. Andrews svoje greške nije bila ni svjesna, dok joj stranac nije ukazao na nju nakon sat vremena.

Kada je Michelle, inače blogerica, svoju priču i fotografiju podijelila sa svojih 13 tisuća pratitelja na društvenim mrežama, iskreno je napisala da je bila 'jako pijana' te večeri.

'Moja mi se T-zona malo sjajila pa sam odlučila staviti malo pudera - usred plesnog podija i to po mraku. Vrhunska ideja', napisala je. 'Nisam mogla ništa vidjeti jer je bio mrak. Čekala sam sat vremena prije nego što sam provjerila svojih ruku djelo. Izvrsno', dodala je Andrews.

Blogerica se, kako kaže, iznenadila kada je fotografija nje i njezinog neuspjelog šminkanja privukla više od 2 tisuće reakcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 07:30