CONTROL FREAK

Na oglas oca milijunaša koji želi muškarca za kćer lezbijku javilo se stotinjak ženika, a ona ga moli: 'Tata, povuci taj oglas!'

Otac je oglas odlučio objaviti kada je doznao da se njegova kći u Francuskoj zaručila s djevojkom s kojom je u sedmogodišnjoj vezi
 AP

NOVO - 15:00 - Tajkun iz Hong Konga koji je ponudio 500 milijuna hongkonških dolara (oko 380 milijuna kuna) bilo kojem muškarcu koji osvoji njegovu kćer lezbijku, tvrdi da je u životu spavao s 10 tisuća žena.

Plejboj Cecil Chao Sze-Tsung (76), vlasnik tvrtke za ulaganje u nekretnine Cheuk Nang Holdings, nikada nije bio oženjen, a poznat je po svojoj ljubavi prema luksuznim automobilima Rolls Royce i dozvoli za pilota helikoptera - vještini koju dijeli s kćeri Gigi, jednoj od troje djece koje ima s tri različite žene.

- Iznenadile su me reakcije iz cijelog svijeta. Tisuće muškaraca želi postati mojim zetom - kaže Cecil.

Bogataš nudi spomenutu svotu novca jer želi kćeri osigurati udoban život u Hong kongu, gdje je, kako on smatra, za kuću treba izdvojiti oko 115 milijuna kuna.

- Ostatak novca mogu investirati. Za život u Hong Kongu, ne superluksuzan, potrebno je oko 380 milijuna kuna - kaže Cecil.

AP

HONG KONG - Dok ponude pljušte internetom, kći bogatog hongkongškog poduzetnika zamolila je oca porukom na Facebooku da povuče ponuđenu multimilijunsku nagradu za muškarca koji je uspije zavesti i tako je "spasiti" iz lezbijske veze, prenose lokalni mediji u petak.

"Za mentalno zdravlje svoje obitelji, molim te tata, povuci taj oglas", napisala je 33-godišnja Gigi Chao i naglasila kako neće prihvatiti brojne zahtjeve muškaraca koji se nude da postanu njezini prijatelji na Facebooku.

"Odakle samo dolaze? Iz Jeruzalema? Etiopije? Istanbula? Smiješno", piše Gigi Chao.

Njezin otac Cecil Chao povjerio je lokalnom dnevnom listu da je primio stotinjak ponuda potencijalnih ženika otkako je ponudio 500 milijuna honkonških dolara (380 milijuna kuna) onome tko uspije njegovu kćer odvesti pred oltar.

Priznao je da "zasad nije imao vremena pročitati pisma. Moram razgovarati s Gigi. Ima i onih koji tvrde da ne žele novac. Samo se žele susresti s mojom kćeri", kaže otac.

Njegova kći u međuvremenu se moli da se u njihovu gradu dogodi neki divovski kvar na isporuci električne energije kako bi "dobila malo mira od poplave poruka na internetu".

Otac je oglas odlučio objaviti kada je doznao da se njegova kći u Francuskoj zaručila s djevojkom s kojom je u sedmogodišnjoj vezi.

Civilni brak između osoba istog spola nije dopušten u Hong Kongu, teritoriju na jugu Kine koji je konzervativan u pogledu morala, iako slovi kao moderan, kozmopolitski i tolerantan grad.

Homoseksualnost je ondje prestala biti kazneno djelo tek 1991. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:33