MASSIMO SAVIĆ

'Nagradu bi najbolje bilo proslaviti jednim poljupcem suprugi Eni!'

 
 Goran Šebelić / CROPIX

Ova je godina bila posebna. Izašao je album ‘Sada’, održali smo veliku ljetnu turneju koja je završila spektaklom na zagrebačkoj Šalati, singlove ‘Nama se nikud ne žuri’(nominiran za hit godine) ‘Lice varalice, ‘Ne ostavljaj me tu’ i aktualni ‘Nisam spreman’ publika je tako lijepo prihvatila, tako da ova nominacija dolazi kao šlag na tortu , kaže Massimo Savić, koji je za Zlatni Studio nominiran u dvije kategorije: za koncert godine i za pjevača godine.

Upravo ovu posljednju mnogi proglašavaju jednom od neizvjesnijih, jer se za nagradu koju će naši čitatelji dodijeliti svojim glasovima uz Massima bore Tony Cetinski, Jacques Houdek, Petar Grašo i Marko Tolja.

ZA NOMINIRANE U SVIM KATEGORIJAMA NAGRADE 'ZLATNI STUDIO' GLASAJTE OVDJE!

- Da, pravo je zadovoljstvo biti u ovoj kategoriji. Ovdje nema gubitnika, samo pobjednici, kako god glasovanje završilo - ističe Massimo, kojeg pitamo kako će proslaviti nagradu, dakako, ako je uspije osvojiti.

- Posljednjih godina nisam od velikih slavlja pa mislim da bi nagradu najbolje bilo proslaviti jednim poljupcem mojoj suprugi Eni, koja mi je zaista bila velika podrška i pomoć u ovoj godini prepunoj novih projekata i velikih zadataka - otkriva glazbenik, kojem je teško reći na što je najviše ponosan u 2018. godini.

- Toliko je toga bilo u mom poslovnom životu da je teško nešto posebno izdvojiti. Ali uz album ‘Sada’, svakako bih izdvojio rasprodane koncerte na našoj obali i onaj već spomenuti spektakl na Šalati. Dogodilo se toliko čarobnih trenutaka da kad god ih se sjetim, život je odmah ljepši - kaže jedan od naših najboljih vokala. Ljubav prema glazbi kod njega je prisutna od malena, kada je kao 4-godišnjak pjevao sa svojom dragom tetom Elly.

Nekadašnji član kultne grupe Dorian Gray, za čije se koncerte 80-tih godina uvijek tražila karta viška, već desetljećima je među najistaknutijim glazbenim umjetnicima u Hrvatskoj i regiji, pa ga kao stručnjaka za ovo područje pitamo koje karakteristike mora imati dobar pjevač.

- A, logično je reći, treba imati dobar glas. No, nije sve tako jednostavno. Treba se tu dogoditi još puno toga. Talent, senzibilitet, rad, strpljenje..., a dodao bih čak i malo sreće - kaže glazbenik kojeg je sreća, očito, pomazila i s posljednjim albumom “Sada”, koji je dobio pohvale publike, struke i kritike. - Kad te glazba zagrli, nema dalje. Radiš dok nosiš radost i ako si tu silom prilika, publika će to osjetiti.

Glazba je nama lijek, jer kad staneš na stage - svijet se pretvori u bolje mjesto. Osjetiš nevjerojatnu snagu, a ljudi u tom trenutku vide tu snagu u tebi. To je to! - izjavio je Massimo nedavno tijekom gostovanja u HTV-ovoj emisiji “A strana”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:44