PRELJUBNIČKI SKANDAL

NAJBIZARNIJA OBJAVA O RASPADU NEKOG BENDA 'Razišli smo se jer sam otkrio da gitarist j*** moju djevojku! I još nešto... Bubnjar je umro'

 
Peter Turik (lijevo), objava na Facebooku u sredini i gitarist Kyle Hill desno
 Facebook / Facebook

Član kanadskog heavy metal banda Witchrot potvrdio je da se ovaj glazbeni sastav razišao zbog preljubničkog skandala.

Peter Turik to je fanovima priopćio na službenoj Facebook stranici benda u nedjelju popodne u prilično neobičnoj objavi koja je postala veliki hit na toj društvenoj mreži. Naime, do srijede ujutro prikupila je šest tisuća komentara, a podijeljena je preko 13 tisuća puta.

- Zbog nesretne činjenica da naš gitarist već j*** moju djevojku s kojom sam već sedam godina Witchrot će uzeti malo dužu stanku - napisao je, između ostalog, Peter Turik, a na kraju bizarne objave dodao je još jednu šokantnu rečenicu.

- Hvala na svemu. I da, naš bubnjar je umro - napisao je Turik objaviši da je preminuo jedan član benda, bubnjar Simon Kou.

Daily Mail piše kako je gitarist koji je 'izdao' Turika Kyle Hill, a fatalna djevojka je navodno Lea Alyssandra Reto, pjevačica u bendu koju možete vidjeti na snimci ispod.

Turik je uz objavu na Facebooku priložio fotografiju Hillove gitare koju je razbio u napadu bijesa.

Uznemireni fanovi benda su nakon objave zasuli Facebook stranicu benda brojnim komentarima i reakcijama zahtijevajući dodatna pojašnjenja.

- Bubnjar je umro!? A gdje je gitarist završio? Toliko pitanja... - piše jedan, dok drugi kaže: - Ovo je najbolja objava raspada nekog benda u povijesti. Fotografija razbijene gitare u smeću je šlag na tortu.

Facebook / Facebook
Bubnjar Simon Kou

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:48