ČUDO U LAS VEGASU

NAJBOLJI POZIV NA MATURALNU VEČER IKAD Hetero momak na ples odlučio pozvati svoj najboljeg prijatelja - koji je gej

 Twitter

Heteroseksualni srednjoškolac iz Las Vegasa pozvao je svog gej najboljeg prijatelja na maturalnu zabavu jer kao kaže 'on mu je poput brata', prenosi New Civil Rights Movement.

Jacob Lescenski pozvao je najboljeg prijatelja Anthonya Martineza na maturalnu tako što je napravio transparent na kojem piše: 'Ti si pregej, ja prehetero, ali ti si mi poput brata pa mi budi pratnja!'. Njihovu prijatelji su razvukli transparent u hodniku škole.

Jacob je rekao za NewNowNext da je htio ići na maturalnu večer sam kada se nije uspio dogovoriti sa svojom originalnom pratnjom, ali kada je vidio da njegov najbolji prijatelj tweeta o tome kako traži pratnju za maturalnu, smislio je ideju o transparentu te ga je pitao sljedeći dan.

Anthony je rekao da je znao da ga nitko neće pozvati na maturalnu jer je gej i da je 'prezauzet za dečke', tako da je njegov šok bio opravdan kada je vidio transparent dok je prodavao karte za zabavu. Isprva je pomislio da je transparent za nekog drugog, ali kada je vidio referencu 'pregej' znao je da ipak za njega.

NewNowNext kaže da je Anthony u učeničkom vijeću te da organizira mnoge školske plesove, ali da mrzi to što nikad nije mogao otići na jeda.

'On je pravi muškarac', rekao je Anthony za Jacoba u jednoj objavi, 's obzirom da ima petlje ispuniti moju želju kao gej srednjoškolca u učeničkom vijeću koji samo planira plesove, ali na njih nikad ne ide. Ne mogu poželiti bolju osobu u svojem životu.'

Twitter je opravdano eksplodirao sa porukama ljubavi i potpore za ove čudesne prijatelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:25