Najkvalitetniji madraci na tržištu proizvode se u Hrvatskoj

Svatko tko je ikada kupovao madrac, uočio je da je najšira ponuda na tržištu madraca ona koja se kreće u rangu od 800 do 1500 kuna. Što je sasvim očekivano, jer je riječ o dosta povoljnoj cijeni za proizvod niže kvalitete koja je dobro zamaskirana marketinškim jezikom.

Prodavači se oslanjaju na činjenicu da ljudi ne znaju previše o tehnologiji spavanja i samim materijalima i procesima proizvodnje madraca. Stoga, dobar prodavač može lako prodati takav porizvod niske kvalitete.

Međutim, jeftiniji madraci vrlo brzo pokažu zašto im je cijena niska: stvaraju se udubljenja već nakon nekoliko mjeseci, a ave to najviše osjećaju vaša leđa, kralježnica, vrat, - a i vi sami - jer se zbog neudobnog madraca češće noću budite.

Iako kod dosta proizvoda to nije slučaj, kod madraca ipak vrijedi pravilo da su skuplji madraci i kvalitetniji. Ergoactiv je jedna od hrvatskih tvrtki koja proizvodi najkvalitetnije madrace na tržištu i nudi idealna rješenja za sve kupce koji traže kvalitetu bez kompromisa.

Prema svim dosadašnjim neovisnim rezultatima testiranja, Ergoactiv madraci su najkvalitetniji hrvatski proizvodi od materijala premium kvalitete. Sklad iskustva, znanja i vrhunske tehnologije namjenjen svima kojima je kvaliteta spavanja neprocjenjiva.

Upravo zato je Ergoactiv linija premium madraca od HR pjene savršen izbor za osobe koje svoju spavaću sobu žele pretvoriti u oazu najzdravijeg i osvježavajućeg noćnog odmora na vrhunskoj podlozi od materijala superiornih karakteristika.

U ponudi Ergoactiva kroz inovativnost, kvalitetu, udbonost i ergonomska svojstva ističu se tri madraca koji su bez konkurencije na našem tržištu kada je riječ o hrvatskom prizvodu.

promo

Ergoactiv Oxygen Trio madrac je trenutno najbolji madrac od HR pjene dostupan u Hrvatskoj koji se u sam vrh ponude probio svojim superiornim ergonomskim svojstvima i iznimno prozračnom jezgrom što stvara sklad koji omogućuje najveću udobnst spavanja koju ste ikad doživjeli.

Kad su u pitanju memory pjene, apsolutni predvodnik na tržištu je Ergoactiv Alpha Hype madrac sa tehnološkim i ergonomskim karakteristikama najvišeg standarda trenutno mogućeg u procesima proizvodnje madraca od memory pjene. Ovo je savršen izbor za sve one koji žele spavati na madracu najviše vrijednosti dizajniranom od najkvalitetnijih materijala koji su trenutno dostupni. Vrhunska Hypersoft navlaka udobnost madraca podiže na razinu koju je nemoguće nadmašiti.

Ergoactiv madrac Quattro od specijalne XF pjene na hrvatskom se tržištu ističe svojom jedinstvenom inovativnošću, jer omogućuje četiri različita stupnja tvrdoće u jednom madracu, tako da je kod jednostavno ne moguće ne izabrati dobro. Posebno se pokazao idealnim rješenjem za bračne parove koji imaju različite preferencije kada su u pitanju tvrdoća madraca jer sada svatko svoju stranu kreveta može podesiti prema svojim željama.

Nakon svega ovog rečenog, odgovor na pitanje isplati li se ulagati u skuplje madrace je prilično očigledan. Skuplji madraci predstavljaju dodatni financijski teret – međutim - isto tako predstavljaju i ulaganje u garantiranu kvalitetu i dugotrajnost, ulaganje u svoje zdravlje kroz pravilan i neprekinut noćni odmor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
promo

U Ergoactiv salonima od 1. svibnja svi madraci su na popustima od -20% za sve vrste plaćanja, a uz svaki kupljeni madrac dobivate i dodatni popust od 20% na podnice iz Ergoactiv linije Spinea.

Ukoliko se odlučite na cijeli set iz snova: krevet, madrac, podnice i jastuci, onda se popusti penju i do 50%.

I za kraj, slobodno isprobajte što više madraca koji se nude po prosječnoj cijeni od 1000 kn, jer tek tada ćete osjetiti koliko je neopisivo velika razlika kada se opustite na Ergoactiv madracima superiorne kvalitete.

Ergoactiv salone možete posjetiti u Zagrebu u Mesničkoj 7 i u Rijeci u Trpimirovoj 6A, a više detalja o Ergoactiv ponudi možete saznati na http://ergoactiv.net.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 00:29