„NAVY CIS: New Orleans“

 

Napeta i uzbudljiva serija „NCIS: New Orleans“ slijedi tim agenata mornaričke kriminalističke službe (NCIS), raspoređenih u New Orleansu, Louisiana, a pod vodstvom specijalnog agenta Dwaynea Cassius Pridea (Scott Bakula). Tim se fokusira na zločine koji uključuju osoblje mornarice SAD-a i marinaca, a njihov teritorij kreće se od rijeke Mississippi do teksaške regije Panhandle. Agenti pod nadzorom specijalnog agenta Pridea uključuju Christophera LaSallea (Lucas Black), bivšeg zamjenika šerifa iz Jeffersona kojeg je Pride regrutirao nakon uragana Katrina; Meredith Brody (Zoe McLellan), koja je radila kao specijalni agent u zračnoj luci, a sada želi ostaviti prošlost za sobom i selidba u New Orleans će joj svakako pomoći u toj namjeri; Sonja Percy (Shalita Grant), bivša specijalna agentica ATF-a i LaSalleova partnerica i Tammy Gregorio (Vanessa Ferlito), FBI-ovo talentirano čudo, regrutirana nakon kraće istrage Pridea. Pomoćno osoblje za specijalni tim sastoji se od dr. Lorette Wade (CCH Pounder), mrtvozornice za Jefferson Parish; Sebastiana Lunda (Rob Kerkovich), specijalista forenzike, koji pomaže Wadeu i kasnije postaje agent NCIS-a i Pattona Plamea (Daryl Mitchell), računalnog stručnjaka.

„NCIS: New Orleans“ je spin-off uspješnice „Navy CIS“, sa radnjom u povijesnom New Orleansu, poznatom po nadimku The Big Easy. Grad je poznat po glazbi, zabavi i dekadenciji. Ovaj grad koji je pun života, baštini i svoju tamnu stranu. Kada se pretjerana dekadencija omakne kontroli, specijalni tim predvođen agentom Prideom učinit će sve da sačuva ulice ovog prekrasnog grada.

„NCIS: New Orleans“ počinje s emitiranjem 16. ožujka u 21:05h na kanalu FOX Crime. Nove epizode možete pratiti od ponedjeljka do petka u isto vrijeme.

U glavnim ulogama: Scott Bakula kao Dwayne Pride, Rob Kerkovich kao Sebastian Lund, CCH Pounder kao Loretta Wade, Lucas Black kao Christopher LaSalle, Zoe McLellan kao Meredith Brody

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2022 07:34