MA SIGURNO JE TO...

NEOČEKIVANI REZULTATI ISTRAŽIVANJA Amerikanci vjeruju da su nestali Boeing oteli izvanzemaljci!

Australian flight engineer Sargent Jush Rumis (R), on board a Royal Australian Air Force AP-3C Orion, keeps a look out in the cockpit as they search for missing Malaysia Airlines flight MH370 debris or wreckage in the southern Indian Ocean on March 22, 2014. The Orion under took a four-hour journey to search an area approximately 2,500 kms southwest of Perth, two hours on station searching at about 400 feet above the ocean, and then a four-hour return. China released on March 22 a new satellite image of a large floating object possibly linked to missing Malaysia Airlines flight MH370, boosting search efforts as anger with the pace of the operation boiled over among Chinese relatives in Beijing. AFP PHOTO / POOL / Rob Griffith
 ROB GRIFFITH/AFP

Jedan od deset Amerikanaca vjeruje kako su u nestanak malezijskog zrakoplova upleteni izvanzemaljci iliti 'bića iz neke druge dimenzije', pokazalo je istraživanje koje je proveo CNN u suradnji s ORC Internationalom.

Također, anketa je pokazala da većina Amerikanaca smatra kako bi se potraga za letom MH370 trebala nastaviti, a polovica građana misli da vlasti 239 nestalih ljudi traži na posve krivom mjestu. Velika većina, njih 78 posto, pak vjeruje da nema preživjelih, dok više od pola (52 posto) misli kako će se istina o tome što se dogodilo 8. ožujka kad-tad otkriti.

Ovo istraživanje proveli su nakon što je 11 terorista vezanih uz al-Qa'idu, u dobi od 22 do 25 godine, uhićeno u Kuala Lumpuru i pokrajini Kedah pod sumnjom da su upleteni u misteriozni nestanak Boeinga 777.

Teroriste kao krivce za nestanak zrakoplova vidi i 57 posto Amerikanaca, dok četvrtina smatra da je u nestanak upetljana posada aviona i pilot, a njih 52 posto vjeruje da se avion srušio zbog kvara.

Malezijski ministar turizma i kulture, Mohammad Nazri Abdul Aziz, kazao je kako vlada više neće uložiti niti novčića u aviokompaniju koja je zapala u probleme zbog ovog misterioznog događaja, a neki nagađaju da će ju prodati privatnom investitoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:32