Neprocjenjivo iskustvo gledanja uz Samsung QLED televizore

 
 Samsung

Koliko ste puta do sad za vrijeme gledanja vaše omiljene serije, akcijskog filma ili dokumentarca naprosto poželjeli uletjeti u taj televizijski kadar? Sigurni smo da je to bilo bezbroj puta. Sada takvo iskustvo možete doživjeti ne mičući se iz svog udobnog naslonjača uz pomoć najnovije linije Samsung QLED televizora.

Neopisiv QLED doživljaj

Prikaz od 33 milijuna pixela zvuči nestvarno? Upravo je to omogućeno uz Quantum Dot AI tehnologiju i 8K procesor koji u 8K rezoluciji nudi iznimnu jasnoću prikaza i realističnu sliku da se osjećate kao ravnopravni član filmskog seta koji upravo gledate. Dodatno je taj dojam pojačan zahvaljujući skoro nevidljivom crnom rubu koji je dokaz da ovaj televizor nema granica.

Samsung

Dokumentarci o divljim životinjama uz Samsung QLED poprimit će drugu dimenziju zahvaljujući impresivnoj čistoći zvuka uz Object Tracking Sound+ (OTS+), tehnologiju koja osigurava realistični filmski doživljaj zvuka koji prati pokrete u svakoj sceni. Nova QLED 2020 linija dolazi s aktivnim prilagođavanjem dijaloga (APD) koje prepoznaje, i to u stvarnom vremenu, potencijalno ometajuću buku u vašoj okolini te prilagođava glasnoću, dok funkcija Adaptive Sound+, prepoznaje i proizvodi potrebnu vrstu zvuka.

Samsung

Neprocjenjive mogućnosti

Znate li da vaš pametni telefon i televizor mogu raditi sinkrono? Odgovor je zaista potvrdan, samo trebate povezati svoje uređaje i prilagoditi željene postavke te uživati u tom Multi View način rada. Na taj način uz na velikom zaslonu QLED televizora istodobno obavljanje više zadataka postaje lako i jednostavno. Brzina, učinkovitost i produktivnost bilo za poslovne ili privatne svrhe uzdići će se na novu razinu.

Samsung

Dizajnirani baš za vas

Modeli QLED linije televizora odlično se uklapaju u svaki stil, zahvaljujući već spomenutom nevidljivom rubu Infinity zaslona. Jeste li mogli zamisliti da će vaš omiljeni modni uzorak ukrašavati TV uređaj? Tehnologija sintetiziranja tekstura omogućuje savršenu virtualnu sliku uzorka koja okružuje televizor. Modni znalci i ljubitelji lijepog dizajna, posebice uzoraka svakako će željeti jedan ovakav televizor u svom domu. Na neuredne kablove možete zaboraviti jer tu je višefunkcionalan QLED kabel koji ih savršeno organizira. Također, One Invisible Connection priključak i zidni nosač bez razmaka savršeno će prionuti na zid stvarajući neodvojivu cjelinu.

Također, zahvaljujući suradnji Samsunga i jednog od najpopularnijih servisa za streaming serija i filmova HBO GO omogućeno je do 12 mjeseci pristupa najboljim serijama i filmovima uz HBO GO, svima koji do 30. lipnja odluče kupiti Samsung QLED televizore iz 2019. ili 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:51