NAŠE MALO MISTO

NEVJEROJATNA LJUBAVNA AFERA TRESE TROGIR Ona lijepi plakate po cijelom gradu: 'Ne varam te!', on se crveni: 'To je jedna jako tužna priča...'

Korisnici Facebooka, Twittera, Instagrama i tko zna kojih još društvenih mreža u Hrvatskoj od petka oduševljeno dijele fotografiju plakata iz Trogira, redovito ga začinjavajući emotikonom smijanja do suza, piše Slobodna Dalmacija.

Dakle, riječ je o obavijesti kojom izvjesna gospođa iz Marine obavještava javnost u Trogiru kako su glasine o tome da je u vezi s gospodinom sa Čiova - lažne.

Smanjite oduševljenost, nije riječ o velikoj priči. Zapravo, nije uopće riječ o priči. Riječ je samo o velikoj neugodnosti za gospodina čije se ime našlo na plakatu. Nije bilo nikakvog povoda, kaže on, za plakat koji je završio na oglasnoj ploči kraj trogirske peškarije: - To je zapravo tužna priča, uopće je glupost o tome i raspravljati - kazao nam je kratko.

Nema afere, nije bilo niti navodnog ogovaranja koje je povod obraćanju javnosti, kažu nam na trogirskom pazaru. Ne treba ni spominjati da je to društvo, jasno je to svima, najupućenija i najinformiranija kada su gradske ćakule u pitanju.

Gospođu ne poznaju, ali za gospodina opet imaju samo riječi hvale, pa da nije žalosno, bilo bi smiješno što je baš on upao u cijelu priču. Kažu to redom prodavačice i prodavači kod kojih kupuje spizu, od kojih su neki za cijelu priču čuli od nas, dok su drugi u čudu od prošlog petka, kada je 'obavijest' kratko bila izvješena kraj ribarnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2022 00:07