LAŽLJIVICA STOLJEĆA

NEVJEROJATNA PRIČA O LUDOJ BARBARI Serijska prevarantica mjesecima izigravala da nosi petorke

 Facebook

Žena iz Kanade, poznata samo po imenu Barbara (35), uspjela je prevariti cijeli Quebec, lažući kako nosi petorke.

Naime, svog dečka Paula upoznala je preko interneta i samo mjesec dana poslije uvjerila ga je trudna i da nosi blizance.

Kanadska televizijska postaja CTV izvijestila je kako je broj djece rastao od blizanaca do trojki, a onda je žena kazala kako nosi četvorke - što je potrajalo veći dio trudnoće.

Foto: Facebook

Na Facebooku je otvorila posebnu stranicu na kojoj je dokumentirala svoju trudnoću i objavljivala darove koje je par dobio od susjeda i lokalnih poduzetnika.

- Koristio sam svoje osobne i poslovne kontakte kako bi došao do sponzora. Mnogi ljudi dali su joj svoju odjeću i namještaj - kazao je Barbarin prijatelj za Toronto Sun.

Prva osoba koja je postala sumnjičava bila je Genevieve Laflamme koja je nedavno rodila trojke.

Foto: Facebook

- Dala sam joj neke savjete, kako da se nosi s trudnoćom, gdje dobiti financijsku potporu, a gdje besplatno pelene - kazala je Laflamme za CTV i dodala da je su joj bile sumnjive rupe u Barbarinoj priči.

Da nešto stvarno nije u redu Genevieve Laflamme shvatila je kad joj je Barbara rekla da je posljednji ultrazvučni pregled pokazao da ipak nosi petorke.

-Termin je bio blizu, a ona je bila na nogama i kretala se s lakoćom - kazala je Laflamme.

Foto: Facebook

Njezin dečko saznao je da je sve bila laž kada je u srijedu došao u bolnicu. Medicinska sestra povukla ga je na stranu i pokazala mu krvne nalaze koji su potvrdili da Barbara nikad nije ni bila trudna.

- Paul je stigao u bolnicu vjerujući da će napokon ugledati svoju djecu, a umjesto toga dočekala ga je šokantna vijest. Potpuno je shrvan, u istom danu izgubio je djevojku koju je volio, ali i djecu koju je mislio da će ima - kazao je Paulov prijatelj te dodao kako je Barbara istu prevaru izvela 's najmanje još jednim muškarcem 2010. godine'.

Paul je prekinuo vezu, a Barbara je završila na psihijatrijskoj procjeni.

Prevareni dečko kazao je kako će još dva tjedna ostaviti Facebook stranicu otvorenu kako bi svim ljudima koji su Barbari nešto dali, mogao vratiti stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 05:40