HIT TEORIJA ZAVJERE

NEVJEROJATNO: Bijela kuća demantirala da je Barack Obama teleportiran na Mars tijekom 1980-ih!

Kao mladić, u ranim 80-im godinama prošlog stoljeća, Obama je bio dio tajnog projekta CIA-e za istraživanje Marsa

Zaboravite na Havaje, Keniju ili možda neko drugo mjesto rođenja Baracka Obame jer šokantna istina o prošlosti američkog predsjednika ne leži u Africi, već u svemiru. Kao mladić, u ranim 80-im godinama prošlog stoljeća, Obama je bio dio tajnog projekta CIA-e za istraživanje Marsa. Tada budući predsjednik SAD-a tamo se teleportirao zajedno s, tada budućom, direktoricom agencije DARPA .

Tako barem tvrde dvojica samoproglašenih vremenskih putnika, istraživača svemira i vladinih agenata. Andrew D. Basiago i William Stillings inzistiraju da su nekada služili kao 'krononauti' pod upravom DARPA-e, prolazeći kroz sve granice prostora i vremena . I kunu se da je Barack Obama bio jedan od njih.

Internetsko izdanje magazina Wired u svojem specijalu Danger Room donosi ovogodišnje hit teorije zavjere, što luđe to bolje, a priča o marsovskom Obami prva je po redu.

Prema Basiagou i Stillingsu Obama ne laže samo o svojem identitetu već i o vojnom stažu. Iako su ga politički protivnici 2008. godine napali da nikada nije služio zemlji, no 'prava istina' jest da je bio dio tajnog CIA-inog intergalaktičkog programa čije se sjedište 1980-ih nalazilo u jednom kalifornijskom javnom fakultetu.

Bijela kuća, naravno, demantira da je Barack Obama ikada išao na Mars.

No, Obama navodno nije jedini posjetio 'Crveni planet'. Uz Obamu, koji je u programu kao 19-godišnjak sudjelovao pod imenom Barry Soetero, bilo je još deset mladih ljzdi koji su u tajnosti teleportirani na Mars. Današnja direktorica DARPA-e, Regina Dugan , također je bila 'krononaut'.

Između 1981. i 1983. Obama je navodno dva puta posjetio Mars koristeći se teleportacijsku komoru nazvanu 'skok soba'. Međutim, nije poznato što je Obama radio na Marsu, iako Basiago i Stillings tvrde kako je cilj tih svemirskih misija bilo uspostavljanje zemaljske obrane te 'teritorijalne suverenosti'. Obama je, čini se, bio prvi marsovski konkvistador. Jedan od starijih krononauta Ed Dames navodno je Obami rekao da je misija - 'Biti viđen, a ne pojeden'.

Dakle, ukoliko su tvrdnje Basiagoa i Stillingsa točne, pitanje je vremena kada će se čovječanstvo kroz svemirski program vratiti na Mars, a Obama doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 19:56