Nije bilo prostitucije u mom stanu

Obraćam vam se u ime moje stranke g. Igora Franceschija iz Splita, Vrančićeva 2, a sve iz sljedećih razloga: u vašem dnevniku broj 2847 od 5. svibnja 2006. na str. 10, u rubrici Kronika, objavljen je tekst "Robinjama klijenti dovođeni na jahte na vezu u Ičićima", s podnaslovom "Prostitucija se organizirala i u Splitu, u stanu Igora Franceschija, bivšeg supruga misice Ane Sasso".



Gospodin Igor Franceschi smatra da nakon ovakvih defamacija objava ispravka ne bi pružila satisfakciju, no očekuje objavu ovoga dopisa koji, u najkraćim crtama, predstavlja ispravak, kao i ispriku. Svoje će pravo, u svakom slučaju, potraživati u parničnom postupku radi naknade štete...



U podnaslovu teksta neistinito je navedeno kako se prostitucija organizirala u stanu Igora Franceschija, bivšeg supruga misice Ane Sasso. Protiv Igora Franceschija ne vodi se kazneni postupak. Cijeli članak, uz jedan uvredljiv spisateljski izričaj, iznosi klevete koje su dodatno začinjene navodnom konzumacijom kokaina i "sado-mazo tretmanom", a o čemu nema riječi u kaznenom postupku.



 Igor Franceschi po punomoćniku Jadranku Franceschiju, odvjetniku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 09:18