PANIKA U OBITELJI

NIJE IMALA NOVCA Taksist na orginalan način kompenzirao neplaćenu uslugu

Tinejdžerka Jodie Slater (19) iz Walesa odlučila je odvesti se svojoj kući taksijem nakon jednog noćnog izlaska, ali kada je stigla na odredište shvatila je da nema novaca kako bi platila vožnju.

Zbog toga je ušla u kuću kako bi potražila novce. Kako se nije snašla, odlučila je probuditi majku. njih dvije su se zatim zajedno spustile kako bi platile usluga, ali je taksist otišao. Kako nije mogao doći do svojih novaca, odlučio je kompenzirati troškove na drugi način.

Naime, kada je drugo jutro gospođa Angie Slater (50) odlučila unijeti božićni bor u svoju kuću ostala je šokirana kada je vidjela da ga nema.

Nakon kratkog razmišljanja obitelj je zaključila da ga je najvjerojatnije taksist uzeo sa sobom.

- Nazvali smo taksi kompaniju i odmah su nam priznali da je bor kod njih. prvo smo pobješnjeli, ali smo kasnije shvatili kako je to ustvari smiješno - rekla je gospođa Slater.

Njena kćerka Jodie, koja je došla taksijem kući nakon noćnog izlaska prepričala je što se dogodilo.

- Trebao nam je prijevoz. mislile smo da imamo dovoljno novca za taksi, sli nismo. otišla sam u kuću i pokušala ga pronaći, ali nakon deset minuta sam odlučila probuditi majku. Kada smo izašle vani kako bismo platili, taksija nije bilo. Bor je uzeo kao kompenzaciju - rekla je Jodie.

Kako je riječ o boru od oko dva metra visine taksist zasigurno nije bilo lako strpati ga u automobil.

- Pomagali su nam prodavači, a tata ga je morao staviti na krov automobila. Morao se dobro namučiti da ga ukrca. Nikada nisam čula za nešto slično. Dobro je što imamo smisla za humor - dodala je Jodie.

Obitelj je na kraju otišla po svoj bor te je platila oko 100 kuna kako bi ga dobili natrag.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 23:15