Niko Kovač gradi kuću u Brelima, brat Robert također

BRELA - Brčkanje u moru, igra s djecom, opuštanje na ležaljci pod borom, ćakulanje u kafiću, šetnje, druženje… To su zaslužili naši slavni reprezentativci nakon znojenja na Euru i užasnog stresa na kraju.

Vukojević i Andrea Ćupor u vezi



Dio  Bilićevog orkestra Niko Kovač i Mladen Petrić, odavno prijatelji, odmaraju se u idiličnoj atmosferi Brela, nedaleko od Makarske, gdje Niko završava kuću. Dojmovi zbog nesretnog poraza protiv Turske u samoj završnici utakmice na Euru još su svježi.



- Želimo se samo opustiti s obitelji i prijateljima, hoćemo biti dalje od fotoaparata - zamolio je Niko Kovač kad smo se njemu i napadaču Mladenu Petriću približili na plaži. Jedva smo ga nagovorili na legalan blic, kako ne bi izigravali paparazze iza nekog bora… Društvo im je ‘pojačao’ i bivši reprezentativac Alen Bokšić. Uskoro im dolaze  Robert i Anica Kovač s djecom, koji će također graditi vikendicu u Brelima.

Na pripreme u matične klubove u Njemačkoj i Austriji vraćaju se za desetak dana, a do tada će pokušati sabrati dojmove, potpuno “očistiti” misli od nogometa i uživati u morskim čarima naše obale.



I dok su momci u kafiću vodili muške razgovore, nekoliko metara dalje, u debeloj hladovini ispod bora, na ležaljci je uživala trudna Despina Petrić i kratila vrijeme u društvu Mladenova brata.

.

 
 




Danijel Pranjić baterije puni u Baškoj Vodi

Premda je za ovo ljeto imao drukčije planove, drugi najbolji nogometaš u Hrvatskoj Danijel Pranjić ipak se sa suprugom  Vlatkom uputio na hrvatsko more. Prvu godišnjicu braka proslavili su nakon utakmice s Austrijom. Plan je bio malo dulje ostati na Euru, a zatim negdje u inozemstvo, ali se nakon poraza od Turske odlučio odmoriti na makarskoj rivijeri. Najbolji igrač Heerenveena za Bašku Vodu se, kaže, odlučio jer je u blizini aerodroma pa  može odreagirati na poziv svog menadžera. Želi karijeru nastaviti u nekom novom inozemnom klubu.



Ana Dragičević/EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:27