'BIO SAM U KOMI, NE SJEĆAM SE'

NOVA EPIZODA VRDOLJAKOVOG 'GENERALA' ZASJENILA I IZBORNU KAMPANJU Društvene mreže u plamenu zbog bizarne scene s 'devama', javio se i Sobin

 
Glumac Slavko Sobin prihvatio je šale na račun replike u kojoj od nepoznatih jahača traži da polegnu deve, premda su bili na konjima
 Slavko Sobin / INSTAGRAM

U drugoj epizodi dramske serije "General" redatelja Antuna Vrdoljaka koja se trenutno emitira na HRT-u u prvom se planu našla ljubavna veza Ante Gotovine i Kolumbijke Ximene Dalel Soler, piše Slobodna Dalmacija.

Korisnici društvenih mreža ponovno su pohrlili na Instagram i Twitter kako bi zbijali šale na račun serije, a ovoga su puta "Generalu" zamjerili loš engleski, glumu Slavka Sobina, bizarnu režiju i dramsku neuvjerljivost. No, čini se da su gledatelje ipak najviše zabavile replike "Bio sam u komi, ničeg se ne sjećam" i "Siđi, prehladit ćeš se" u izvedbi Gorana Višnjića koji u seriji igra Antu Gotovinu, ali i Gotovininog djeda.

Korisnicu Instagrama @gigaguns najviše je zabavio kadar u kojem Slavko Sobin u ulozi arapskog lopova od nepoznatih jahača traži da "stanu, polegnu deve i dignu ruke uvis". Problem je, međutim, što spomenuti nisu jahali deve, već konje.

Slavko Sobin prihvatio je šalu na svoj račun te je objavu komentirao sa smajlićima koji plaču od smijeha i riječima "ne mogu".

Komični potencijal te scene primijetio je i korisnik Twittera @Franko12.

Sobin je kasnije na svom Instagram profilu objavio fotografiju sebe sa devom. "U moju obranu, bile su neke deve na setu. Evo bar dvije na slici", napisao je Sobin uz fotografiju.

Korisnica Twittera @Thaumantis poželjela je svojim pratiteljima na Twitteru opisati seriju pa je napisala sljedeće: "Dramska serija #GeneralHRT - kako da vam to ukratko opišem...ugl zamislite da su Josipovićev spot s udaraljkama i Kolindina biografija imali dijete."

Korisnika Twittera @usesluh najviše je zabavila scena u kojoj se Ximena popne na drvo nakon što uoči da Gotovina na otmjenom prijemu gleda u pravcu drugih žena. "ONA. SE. POPELA. NA. DRVO. OD. LJUBOMORE. A ON JOJ KAO PRAVI HRVAT GOVORI: SIĐI, PREHLADIT ĆEŠ SE #GENERALHRT", napisao je.

Nekoliko je korisnika primijetilo da su prve minute druge epizode "Generala" bile iznimno sadržajne. Neobične, ali sadržajne. "U cca. 15 minuta druge epizode Višnjić dobio metak u glavu, oporavio se, otputovao u Kolumbiju, spušio šteku pljuga, dobio američki naglasak i zbario najbogatiju Kolumbijku jer joj je recitirao na hrvatskome", napisao je na Twitteru @mmuzek. "Prošlo je 10 minuta, Višnjić je već ratovao u pustinji, dobio metak u glavu, izliječio se, završio u Kolumbiji na mision importante i sad će je*at Kolumbijku", napisao je @Franko12.

Scena u kojoj je prikazan Gotovinin povratak iz bolnice u Legiju posebno je zapela za uho nekim korisnicima. "- BILI SMO ZABRINUTI. - BOME I JA. ZNATE, BIO SAM U KOMI SREĆOM TAKO DA SE NE SJEĆAM NIČEG ŠTO SE DOGAĐALO", istaknuo je korisnik @usesluh.

Bilo je tu i šala na račun naglaska Renea Bitorajca koji u seriji igra Gotovininog nadređenog u Legiji te višestrukim identitetima Gorana Višnjića, odnosno generala Gotovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:05