MISTERIJ

NOVI ZAPLET S PRIČOM O ZAHTJEVU ZA PREKIDOM DEBATE U oba stožera tvrde da oni nisu to tražili, iz Milanovićeva tabora traže službeno objašnjenje RTL-a

 
Nikola Jelić, Ivan Anušić i detalj s predsjedničke debate
 Željko Hajdinjak / Goran Mehkek / Boris Kovačev / Hanza Media

Na kraju prilično duge debate predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića i predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović na RTL televiziji dogodio se jedan neobičan trenutak u kojem su voditelji najavili da će se preskočiti cijeli jedan blok pitanja.

- Na zahtjev jednog od stožera preskočit ćemo blok pitanja "Kratko i jasno" - poručili su voditelji i time iznenadili i Milanovića i Grabar-Kitarović. Kandidat SDP-a odmah je zatražio da mu se odgovori čiji je stožer zatražio prekid, ali voditelji to nisu učinili.

Nakon kraćeg razgovora, i voditelji i Milanović i Grabar-Kitarović složili su se da se taj blok pitanja ipak ne preskoči.

Nedugo nakon završetka debate na pitanje "tko je tražio prekid" oglasili su se iz obaju izbornih stožera - Ivan Anušić (Grabar-Kitarović) i Nikola Jelić (Milanović).

Prvo je Jelić napisao na svojem Twitter profilu da "Stožer Zorana Milanovića nije tražio nikakvo odustajanje od bloka pitanja u debati RTL-a.".

- Kao voditelj izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović nisam tražio prekid debate - nešto kasnije je na Twitteru napisao i Ivan Anušić.

Potom se opet oglasio Nikola Jelić i dodao da u ime stožera Zorana Milanovića traži od RTL televizije da objasni i objavi tko je tražio prekid debate. Jelić je potom još dodao: - Mi nismo tražili. A voditelj stožera @KolindaGK - koji kaže da nije ni on - uopće nije ni bio na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:11