Obavljanje svakodnevnih obveza online

 
 PROMO

Situacija s pandemijom koronavirusa u kojoj smo se zatekli natjerala nas je da promijenimo navike i svakodnevicu. Tako smo više vremena provodili u svojim domovima, a kako bismo se što bolje prilagodili novonastaloj situaciji većina nas pridružila se globalnom trendu digitalizacije te smo sve više poslovnih i privatnih obaveza počeli obavljati online.

Čari online kupovine

Shvatili smo da veliku većinu dnevnih aktivnosti i obveza možemo obavljati online te smo zavoljeli udobnost i efikasnost koju nam digitalizacija pruža. Jedna od aktivnosti na koju se većina nas naviknula te zadržala i tijekom povratka u „novo normalno“ je online kupovina. Vrijeme socijalne distance bilo je idealno da otkrijemo nove online trgovine, bilo odjećom, prehranom ili kozmetikom. Većina trgovačkih lanaca prilagodila je svoje poslovanje situaciji u kojoj se našla, a mi smo uživali više no ikada u kupovini uz pomoć samo nekoliko klikova.

PROMO

Najdraži restoran ili kino u vlastitom domu

Još uvijek moramo se pridržavati preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite RH te socijalne distance kada se nalazimo u većim skupinama. No, to ne znači da ne možete vaš najdraži restoran preseliti u vlastiti dom ili napraviti atmosferu kina u svome domu. Svježe kokice ispečene u mikrovalnoj uz omiljeni film i dobro društvo mogu vam osigurati osjećaj kina s pet zvjezdica u vlastitom domu. Nadalje, ako ste ljubitelj dobrih restorana i finih večera, sada se konačno možete počastiti odlaskom u omiljeni restoran i uživati u nezaboravnom gastronomskom iskustvu. Drugih pak dana možete koristiti usluge koje nude dostavu iz velikog broja restorana. Tako vrlo jednostavno možete preseliti dašak najdražeg restorana u vlastiti dom, a kako biste dostavu učinili potpuno sigurnom, koristite online ili beskontaktno plaćanje.

PROMO

Upravljajte svojim dnevnim financijama online

Ako cijenite jednostavnost i efikasnost pri upravljanju vlastitim financijama, onda je usluga PBZ digitalnog bankarstva pravo rješenje za vas. Neovisno o tome koristite li mobilnu ili internetsku aplikaciju PBZ digitalnog bankarstva tek nekoliko klikova dovoljno je da provjerite stanje svog računa, obavite sva potrebna plaćanja, ugovorite štednju, pošaljete novac u trenu i još mnogo toga. Mobilna aplikacija PBZ digitalno bankarstvo dostupna je za preuzimanje u trgovinama App Store ili Google Play trgovini, a nudi brojne inovativne funkcionalnosti.

Ukoliko se nađete u situaciji kada vam prijatelj koji živi u drugom gradu ima rođendan te biste mu, zajedno s ostalim prijateljima, htjeli poslati prigodni poklon ili ga iznenaditi, to je sada lakše no ikada uz #withPAY. Jednostavno možete pronaći poklon na nekom web shopu, platiti cjelokupan iznos svojom karticom, a prijatelji vam pomoću funkcionalnosti #withPAY mogu uplatiti njihov dio iznosa predviđenog za zajednički rođendanski poklon. Vaši prijatelji, koji su članovi #withPAY zajednice, trebaju samo pronaći vaše ime te fotografiju u kontaktima mobilnog uređaja, upisati iznos koji vam trebaju uplatiti te izvršiti uplatu. Plaćanje uz funkcionalnost #withPAY postaje lakše no ikada, a online kupnja pravi užitak.

PROMO

Podignite novac na bankomatu bez kartice

Jedna od inovativnih funkcionalnosti PBZ digitalnog bankarstva svakako je i #withCASH. Pomoću nje možete jednostavno podignuti novac na PBZ bankomatu bez kartice, a to možete omogućiti i drugima. Primjerice, ako vaše dijete ne živi s vama u istome kućanstvu ili se našlo u situaciji kada mu brzo trebate uplatiti novac, funkcionalnost #withCASH mobilne aplikacije PBZ digitalnog bankarstva idealno je rješenje. #withCASH omogućava vam da generirate jednokratni kod, odredite iznos i vrijeme trajanja jednokratnog koda. Potom ga putem poruke, e-maila ili WhatsAppa možete podijeliti s vašim djetetom koje, unosom toga istog koda, na bilo kojem PBZ bankomatu može odmah podići novac.

Uzimajući u obzir sve navedene mogućnosti, ali i brojne druge tehnološki napredne usluge, ne iznenađuje da je upravo Privredna banka Zagreb postala predvodnik u inovativnim rješenjima. U sklopu toga je i osigurala dostupnost digitalnih usluga na svim svojim platformama, što je u ovim izazovnim vremenima itekako važno.

Zato istražite sve što vam omogućava PBZ digitalno bankarstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:15