INTIMNOST U BRAKU

'ODLUČILA SAM SE SEKSATI SVAKI DAN' Blogerica donijela odluku koja je njoj i suprugu promijenila život

 Facebook

Nakon što je na Redditu suprug svojoj ženi nabrojao isprike koje mu je dala kako bi ga odbila za seks, novinarka Huffington Post razgovarala je s nekoliko žena o tome kako se intimnost u braku mijenja. Jedna od njih imala je prilično zanimljivu priču.

Naime, Megan Konli na svom je blogu objavila je tekst pod nazivom 'Pet razloga zbog kojih se trebate seksati sa suprugom svaki dan'.

- Svaki dan vježbam. Idem na zumbu i ponižavam se pred drugim ženama svaki dan jer sam odlučila da je moje tijelo toga vrijedno i da bih voljela odjenuti badić u nekom trenutku, pa zašto ne bih onda odvojila i 15 minuta dnevno za svoju vezu?, kazala je i dodala kako je njezin suprug s veseljem prihvatio 'izazov'.

- Odlučili smo da ćemo isprobati svakodnevni seks mjesec dana. Ponekad se radilo o 15 minuta, a ponekad o nekoliko sati, i bilo je fantastično - kazala je.

Češći seks poboljšao je njihov odnos ne samo fizički već i emotivno. Conley je dodala i da joj je, nakon što je njezin otac u veljači preminuo, posvećenost vezi pomogla da 'jedan drugome vide dušu' te da joj je otvorenija komunikacija pomogla da brže preboli tešku situaciju.

- Kad sam vidjela da seks jača moju vezu, postao mi je puno zanimljiviji - zaključila je

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 05:50