'MONSTRUOZNO MI PRIJETE'

OGLASILA SE NOVINARKA ČIJE JE JAVLJANJE SA SKUPA VUČIĆEVE OPORBE POSTALO VELIKI HIT U REGIJI 'Znate li što trpe moji roditelji, brat i mala sestra?'

 
Barbara Životić
 Screenshot / FACEBOOK

Stanovita Barbara Životić iz Srbije postala je hit na društvenim mrežama nakon što se pojavila u ulozi novinarske televizije Studio B, jer je njeno javljanje s oporbenog prosvjeda u Beogradu bilo toliko neprofesionalno da je izazvalo reakcije i kolega novinara ("Nastup osobe u bijeloj bundici koja se lažno predstavljala kao novinarka vjerojatno će ući u anale stupidne propagande", napisao je Dragoslav Dedović s Deutsche Welle).

Beogradski tabloid Alo! ju je pak proglasio "novom metom rušitelja vlasti i polusvijeta koji njeno ime i rad skrnave na društvenim mrežama", te je spomenuta prigodno dala izjavu za Alo! u kojoj kaže:

"Iako sam znala na što je sve opozicija u Srbiji spremna, ni sanjala nisam da jedno televizijsko uključenje može izazvati toliko mržnje, kao što je bio moj izvještaj s protesta. Sve je počelo i prije samog uključenja kad su me ometali u pripremi, nastavljeno i tijekom samog izvještaja, što možete videti i na snimci, da bi se završilo najmonstuoznijim prijetnjama meni i mojoj obitelji. Znate ja imam i roditelje, brata i malu sestru i najviše me boli to što zbog mene moraju trpjeti najniže uvrede tih... ne mogu ih nazvati ljudima. Iako sam 100 puta prije ovog mislila ne baviti se novinarstvom, poslije ovog sigurno neću odustati. Moj, naš zadatak je raditi slobodno i bez straha. Đilasu, Obradoviću, Jeremiću i drugima koji nisu osudili ovakve uvrede, ali i prijetnje mojoj obtelji i meni, želim da o njihovim kćerima i djeci nikada nitko ništa slično ne izgovori, kao što govore o meni na društvenim mrežama. A o njihovom političkom djelovanju izvještavat ću s još većim entuzijazmom nego ranije."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:32