PRONAĐEN NA PLOČNIKU

OPREZ, UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA Zagrepčani u šoku, s nebodera bačen mali pas!? Policija i udruge traže vlasnika, pomozite im

 Facebook

Stanovnici zagrebačkog kvarta Travno ostali su zatečeni jezivom scenom na koju su naišli u Ulici Božidara Magovca pred ulazom zgrade broj 107. Naime, na betonu ispred nebodera ležalo je beživotno tijelo malenog psa, kojeg je, kako vjeruju stanari, vlasnik bacio kroz prozor.

Kujica ši-cua nije bila čipirana, pa se ne zna tko je vlasnik. Stoga je Savez udruga za zaštitu životinja Grada Zagreba objavio apel u kojem traži vlasnika, kako bi se što prije razriješila mučna situacija.

- Molimo građane da nam dojave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju u svezi vlasnika malene kujice koja je nađena jučer u zagrebačkom naselju Travno, kod nebodera u Božidara Magovca 107. Kujica je ili pala ili je bačena sa zgrade. Nije čipirana. Radi se o kujici ši-cua crno bijele boje, nedavno ošišane dlake , pa molimo i sve zagrebačke salone za šišanje i uređivanje pasa ukoliko je prepoznaju da nam se jave. Unaprijed zahvaljujemo! - napisali su na svom Facebook profilu, a ispod njihove objave nanizali su se komentari.

- Kujica nije pala. Kujica je bačena jer je bila predaleko, između ostalog balkon i prozori su previsoki u tom neboderu za tako malog peseka, a i da je slučajno pala vlasnik bi je već tražio - složili su se mnogi.

Pozvana je i policija koja je izašla na teren i sastavila zapisnik, a vlasnika očekuje, u najmanju ruku, kazna jer nije čipirao ljubimca.





POZNAJE LI NETKO VLASNIKE?Molimo građane da nam dojave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju u svezi vlasnika malene...

Posted by SUZA - Savez udruga za zaštitu životinja Grada Zagreba on Wednesday, 13 May 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:00