TRAŽE VANZEMALJCE

OSNOVANA CRKVA METEORA Nakon pada meteora kraj Čeljabinska gradi se hram nebeske sekte

 AFP/Twitter

Nakon što je 15. veljače ove godine na ruski sibirski grad Čeljebinsk pao meteor izazvavši veliki medijski i znanstveni interes - pojavila se sada i Crkva čebarkulskog metora (ostaci meteora pali su kod jezera Čebarkul). Kako "meteorska" Crkva ima sve više sljedbenika, u Čeljebinsku će se izgraditi i prvi hram te bizarne crkvene sekte gdje će se vjernici moći pokloniti "nebeskom tijelu" koje je palo na Zemlju.

VIDEO 'EKSPLOZIJA JE BILA 10 PUTA SJAJNIJA OD BILO ČEGA ŠTO SMO DO SADA VIDJELI' Udar meteora izazvao snažan bljesak na Mjesecu

Osnivač Crkve čeberkulskog meteora Andrej Brejvičenko, (neki mediji pišu i Brejvičko) koji sebe već naziva novim Mosjijem tvrdi da je na ostatku meteora ispis "nebskog zakona" po kojem čovječanstvo mora živjeti u eri Vodenjaka. On je zatražio od mjerodavnih znastvenih institucija da mu stoga daju sve ostake meteora kako bi on, na korist civilizacije, mogao do kraja dešifrirati "nebeski zakon" koji nam je poslan iz svemira.

Čak što više, Brejvičenko je izjavio da znanstvenici ne žele reći punu istinu jer je zapravo na zemlju pao "paket s informacijama" te da se ostaci meteora s dna jezera ne smiju vaditi bez sudjelovanja predstavnika njegove neofitske Crkve, jer u protivnom će doći do smaka svijeta ili Trećeg svjetskog rata.

FOTO, VIDEO: UDAR IZ SVEMIRA Gromada je dojurila brzinom od 20 km u sekundi, a temperatura je bila 2500 stupnjeva!

- Vidite da se komplicira u Siriji, razlog je prčkanje po meteoru, a ako se nastavi nestručno rukovanje ostacima meteora čeka nas Armagedon, kaže Brejvičenko.

Kako znanstvenici ne bi upropastili "nebesku poruku" svećenici Crkve meteora imaju obred kojim žele zaštititi ostake meteora od "utjecaja običnih ljudi", a ujedno žele, da ne gube vrijeme, ostvariti i kontakt s vanzemaljcima.

Ostaje da se vidi hoće li znastvenici dati meteor s "porukom" novom Mojsiju ili će ga ipak zadržati za sebe.

Podsjetimo meteor, ostatak velikog asteroida, kako su ustanovili astronomi, pao je na Čeljebinsk 15 verljače 2013 godine, a od udarca su popucala stakla na sedam tisuća zgrada i kuća u Čeljabinsku, a preko dvije tisuće ljudi ozlijeđeno je uglavnom od porezotina uzrokovanih ostacima stakla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:35