MISTERIOZNI OBJEKT

'OVALNO JE I NEMA KRILA, OVO NIJE NI AVION NI BESPILOTNA LETJELICA' Žena uslikala leteći tanjur iznad San Diega?

 YouTube

Članica povijesnog društva Santee , Ellen Henry, slikala je povijesnu građevinu Edgemoor Barn u kalifornijskom San Diegu, i uočila neobičnu mrlju na fotografiji.

- Bila je sredina dana i slikala sam muzej. Neprestano sam gledala uokolo, pa i u nebo, kako bih snimila najprikladniju fotografiju, no ni u jednom trenutku nisam uočila ništa na nebu, niti sam čula neki zvuk. No kada sam pogledala fotografiju na aparatu, primjetila sam mrlju. Tek kad sam fotografiju prenjela na računalo, shvatila sam da to zapravo nije mrlja - kazala je Henry.

Muzej Edgemoor Barn nekoć je bio bolnički odjel, a kružile su priče da je u ustanovi zabilježena paranormalna aktivnost, kao i da unutra borave duhovi.

- Nije moguće da se radi o putničkom avionu. Čula bih ga, pogotovo jer se čini da je objekt bio letio nisko. Netko je spomenuo da se možda radi o bespilotnoj letjelici, no ja nisam vidjela dronove ovakvog oblika - ovalne i bez krila - kazala je Ellen Henry.

Još jedna neobična stvar se tada dogodila: kada je uslikala NLO, njezina kamera misteriozno je prestala raditi, kazala je Henry.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:25