ZAVEDI ME STRASNO

OVO JE 5 NAJČEŠĆIH SEKSUALNIH MAŠTARIJA ZAUZETIH ŽENA Upoznajte se sa željama vaših supružnica, jer neke možete ispuniti

S monogamnom vezom, naravno, ne prestaju maštarije, niti kod muškaraca niti kod žena. Premda će maštarije možda češće biti usmjerene na partnera, ponekad ipak izlaze van okvira monogamije pa se žene, kad su same sa svojim mislima, prepuste ‘zabranjenim’ mislima.
 iStock

Dio žena koje su u vezi svoje će maštarije rado podijeliti s partnerom i taj će razgovor na oboje djelovati stimulativno pa je efekt uzbuđenja već postignut, a neke od tih fantazija možda se poklapaju i s partnerovim što može dovesti i do neočekivane realizacije maštarije.

Donosimo vam pet najčešćih i najprljavijih maštarija zauzetih žena.

Seks na javnom mjestu

Prema nekim američkim istraživanjima, čak 60 posto žena mašta o seksu na javnom mjestu. Naravno, radi se o faktoru skrivanja i mogućnosti da par bude otkriven što seks čini zanimljivijim i svakako drugačijim od svakodnevnog.

Seks u troje

Jedna od najčešćih fantazija i kod muškaraca i kod žena je seks u troje. Međutim, ono što će žena rijetko otkriti jest to da kad mašta o seksu s još jednom ženom, mašta zapravo o tome da sva pažnja partnera bude koncentrirana na nju.

Seks sa ženom

Osim seksa u troje, žene često maštaju o seksu samo sa ženom, bez obzira na to kakvih su seksualnih sklonosti inače u životu. Istraživanje ženskog tijela i ideja da će točno znati kako uzbuditi partnericu, to je ono što ovu maštariju čini uzbudljivom.

Svinganje

Žene u vezi često u svojim maštarijama zadržavaju i partnera, no da bi stvari bile zanimljivije, ‘nadodaju’ još jedan par. Ili dva. Sviganje je nešto u što će se rijetko koji par upustiti, ali kad je na razini misli, onda je sve dozvoljeno.

Gubitak kontrole

Maštanje o seksu u kojem žena zapravo baš i nema kontrolu nije neuobičajen. Štoviše, vrlo je često. Bez obzira radi li se o ‘običnom’ seksu u kojem partner jednostavno dominira (pozom, držanjem ruku itd) ili o ‘ozbiljnijim’ igricama poput vezivanja ruku ili očiju, žene će se rado prepustiti tome dok god se osjećaju sigurno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 22:51