SMRTONOSNI STISAK

PANIKA KRAJ LUKSUZNOG HOTELA NA BALIJU Piton pred turistima zadavio zaštitara restorana i pobjegao

Žrtva, Ambar Arianto Mulyo, 59-godišnji zaštitar u obližnjem restoranu, ponudio se da uhvati zmiju koja je i prije nekoliko puta viđena pokraj hotela
 ABC News

BALI - Piton dugačak 4,.5 metara zadavio je čuvara na Baliju, piše britanski Mirror. Ogromnu zmiju 59-godišnji nesretni čuvar spazio je u blizini jednog restorana nakon što su postojanje zmije nekoliko puta prijavili turisti.

Čuvar Ambar Mulyo stavio je pitona na ramena, no zmija mu se omotala oko vrata i zadavila ga. Tri čuvara pokušala su skinuti zmiju s nesretnog muškarca, no bila je presnažna. Kad je policija stigla na mjesto događaja, piton je pobjegao. "Sve se dogodilo za tren oka i nitko nije mogao pomoći čuvaru. No ljudi su upozoreni i ne vjerujem da će itko pokušati sam uhvatiti zmiju, izjavio je jedan od očevidaca. Drugi je rekao: Nitko nije mislio da bi se ovako nešto moglo dogoditi. O toj se zmiji pričalo kao o lokalnoj legendi. Nažalost, završilo je tragično.

Pitoni inače rijetko napadaju ljude, a na udar se odlučuju kako bi došli do hrane. Nesreća se dogodila u blizini hotela s pet zvijezdica u okrugu Sanur.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 11:41