ISKRENA REAKCIJA

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO, JER ĆETE VIDJETI KAKO IZGLEDA SREĆA Dirljiva igra 101-godišnjakinje na snijegu ispunit će vam srce

Kanađanin Armand Foisy iz Lillooeta u Britanskoj Kolumbiji objavio je na Facebooku prekrasan video svoje majke Albine, stare 101 godinu koja ga je usred vožnje zamolila da stane kako bi se mogla malo poigrati na snijegu.

Albina je do prije godinu dana živjela sama, a sad je došla sinu i njegovoj obitelji premda je i dalje sposobna brinuti sama o sebi. ‘Kad imate 101 godinu, jednostavno vam se sve uspori. No, ona je mentalno još uvijek ‘svoja’ i toje divna stvar kod nje. Njezina snaga i želja za životom nije se promijenila ni trenutka. Svemu se smije, divna je, srdačna’, rekao je Armand u videu.

Na snimci se vidi bakica kraj automobila kako se veseli snijegu i grudi koju je napravila. Video je osvojio srca korisnika interneta i proširio se brzinom munje, a nije ni čudo obzirom da je njezino uzbuđenje i veselje doista zarazno.

101-godišnjakinja nam je još jednom dokazala da upravo male stvari ispunjavaju život srećom i veseljem čega bi se povremeno svi trebali sjetiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:16